agnieszkanaj 17.04.07, 12:21 Wszyscy mowia aby nie przegzewac, ubierac lekko. A jak Wy ubieracie swoje male pociechy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sara2103 Re: Jak ubierac malucha 4 m-ce 17.04.07, 12:29 przy 20-21 stopniach body długi i pajac. U rodziców przy 24 sam pajaC Odpowiedz Link Zgłoś
brunette23 sara2103... :) dość ciepło ubierasz... 17.04.07, 12:53 ja przy 24 stopniach w domu ubierałam 4-miesięczną córkę w body na krótki rękaw + skarpetki... przecież takie dziecko jest już dość mocno ruchliwe... pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś
run_away83 Re: Jak ubierac malucha 4 m-ce 17.04.07, 16:30 dzisiaj na spacerze: body z krótkim rękawkiem, skarpetki, cienkie spodenki, cienka bawełniana bluza, czapeczka z daszkiem. na wszelki wypadek miałam ze sobą bawełnianą bluzę z kapturem i kocyk, ale nie były potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Jak ubierac malucha 4 m-ce 17.04.07, 17:37 Dokładnie tak jak Brunette przy 24 stopniach ubierałam noworodki [mam troje dzieci], bo urodziły się latem akurat w takich temperaturach. Przy 20 stopniach body z długim rękawkiem i śpioszki. Przy 18 stopniach [taka była temperatura gdy wróciłam z najmłodszym ze szpitala] - body z krótkim rękawkiem, śpioszki i bawełniany pajacyk taki jak do spania [bez kocyka]. Odpowiedz Link Zgłoś
rozanamama Re: Jak ubierac malucha 4 m-ce 18.04.07, 10:55 w domu body dlugi rekaw i spodnie od dresu plus skarpety. na pole spodnie, skarpety, buciki, bluzka i cienka kurtka lub rajutki i sukienka. Odpowiedz Link Zgłoś
brunette23 rozanamama... :) po co buty 4-miesięczniakowi? 18.04.07, 13:05 i po co tyle tych warstw ubrania w gondoli w której i tak jest gorąco w takiej pogodzie? body z krótkim + cienka bluzka bawełniana + spodenki + skarpetki i koniec... mówię oczywiście o temp. takiej jak mieliśmy wczoraj czy w ostatnich dniach czyli 18-20 stopni w cieniu a na słońcu pewnie ze 30... Lenka Odpowiedz Link Zgłoś