blanik 07.05.07, 17:42 Skad, czy ktos wie, wzielo sie przekonanie ze jak dziecko spi z rekami uniesionymi do gory (wiecie jak, wzdluz glowy), to jest zdrowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noovaa Re: Rece w gorze 07.05.07, 17:45 Nie wiem, ale zauwarzyłam że jak mała miała zapalenie oskrzeli to miala ręce w dole.. wzdłóż ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
margo_kozak Re: Rece w gorze 07.05.07, 18:02 pewnie z obserwacji snu dziecka. jasiek jak jest niespokojny to kreci glowa cos jeczy. jak jest spokojny, wyciszony to spi z lapkami w gorze, jak aniolek Odpowiedz Link Zgłoś
noovaa Re: Rece w gorze 07.05.07, 18:56 Moja teściowa mówi że tu chodzi o to że jak ktoś jest chory to nie utrzyma przez sen rąk w górze... Ale jeśli śpi z rękoma w dole to wcale nie znaczy że coś musi być nie tak ..może coś w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
d.ziarkowska Re: Rece w gorze 07.05.07, 19:41 brdura.... położna mówiła ze jak dziecko spi z rękami w górze to jest zdrowe ale to nie prawda moj syn miał 5 tyg i wylądował w szpitalu na zapalenie i tez spał z rekami w górze....to tak jak z nami... jak jestes spokojna i nie masz problemow to rozwalasz sie na łózku a jak gnebia cie problemy to spisz zawinieta w klebek Odpowiedz Link Zgłoś