dianakatra 11.06.03, 18:19 Kiedy dziecko powinno zacząć przewracać się na brzuszek? w jakim miesiącu? A na plecki z brzuszka?? Jak to u was było ? opowiedzcie. Pozdrawiam Gosia. Mama 4 miesięcznej Dianki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doris73 Re: Na brzuszek??? 11.06.03, 18:58 A to wszystko zalezy od dziecka Moja mloda ma skonczone 7 miesiecy i nie chce jej sie jeszcze przewracac, zaczyna jedynie za jakas zabawka przechylac sie na boki kiedy jej rowiesnicy juz dawno kreca sie z brzucha na plecki i odwrotnie Przynajmniej jeszcze moge zostawic ja sama na lozku i byc pewna ze mi nigdzie nie "pojdzie" Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Na brzuszek??? 11.06.03, 19:50 Moja córcia z brzuszka na plecki przewracała się jak miała 4 miesiące, a na początku szóstego potrafiła przewracać się z plecków na brzuszek. Ale była bardzo ruchliwym maluszkiem i pamiętam że lekarka powiedziała, że to jest wyjątkowo wcześnie... Odpowiedz Link Zgłoś
dianakatra Re: Na brzuszek??? 11.06.03, 20:41 Dziekuję bardzo za odpowiedzi. Przyznam ze moja córcia właśnie zaczyna przewracac sie na brzuszek i sie zastanawiałam czy nie za wcześnie, ale jak widać każde dziecko ma własny rytm i nie należy się tym martwić. Pozdrawiam, mama która świata poza Dianką nie widzi. Odpowiedz Link Zgłoś