konstancja322 05.07.07, 07:32 Stoję przed dylematem jaki fotelik kupić 9-18 Iseos Bebe Confort czy Tobi Maxi Cosi. Może ktoś z Was może mi pomóc w wyborze fotelika. Cenowo sa porównywalne.. Prosze pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bacia14 Re: Bebe Confort Czy Maxi Cosi 05.07.07, 09:01 ja też mam ten sam problem iseos jest większy i cięższy Odpowiedz Link Zgłoś
jasna_olera Re: Bebe Confort Czy Maxi Cosi 05.07.07, 10:09 nam radzili maxi cosi, jako że to firma specjalizująca się głównie w fotelikach, i tak też wybralismy, podobnie jak wy myślelismy jeszcze nad bebe. Jestesmy zadowoleni z wyboru, a mała polubiła nowy fotelik odrazu. Odpowiedz Link Zgłoś
stefania123 Re: Bebe Confort Czy Maxi Cosi 05.07.07, 10:47 Maxi Cosi zdecydowanie, my mamy model Piori XP. Jest super Odpowiedz Link Zgłoś
adad05 Re: Bebe Confort Czy Maxi Cosi 05.07.07, 10:55 My równiez posiadamy maxi cosi priori xp i jesteśmy bardzo zadowoleni, a synowi wygodnie się jeżdzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Bebe Confort Czy Maxi Cosi 05.07.07, 12:17 adad05 napisała: > My równiez posiadamy maxi cosi priori xp My równiez. wprawdzie nie moge na razie nic wiecej napisac, bo wczoraj była dopiero pierwsza przejazdzka w nowym foteliku i to bardzo krótka, ale generalnie czytalam wiele pozytywnych opinii o fotelikach firmy maxi cosi pozdrawiam Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
ntc Re: Bebe Confort Czy Maxi Cosi 05.07.07, 12:13 Nasz mały polubił jazdę samochodem od kiedy sadzamy go w Tobi Maxi Cosi. Nawet zasypia podczas dłuższej podróży, co było problemem w nosidełku Mutsy Play. Bebe nie znam, ale jak sugeruje nazwa jest be be . Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniamum Re: Bebe Confort Czy Maxi Cosi 05.07.07, 12:46 maxi cosi-my mamy priori Odpowiedz Link Zgłoś
moniaolsz Re: Bebe Confort Czy Maxi Cosi 06.07.07, 11:04 My mamy Maxi Cosi Tobi i ietnie się sprawdza. Trochę mało się odchyla ale małemu nie przeszkadza to w spaniu. Cena rzeczywiście jest porównywalna ale nam w sklepie też polecili Maxi Cosi. -- Krzyś ma już... Nasze szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka555 Re: Bebe Confort Czy Maxi Cosi 06.07.07, 11:33 w sklepie polecają to co sprzedają, albo z czego mają większy zysk, tym akurat bym się nie sugerowała tak do końca, wiem jak to wyglada od tej strony ja wybrałam bebe confort, który w różnych testach wypada lepiej niż maxi cosi Odpowiedz Link Zgłoś