rybska 22.07.07, 21:21 Witam. Zauważyłam, że córce zdarza sie głośny płacz przez sen. Zarówno jak śpi w domu, albo jedziemy samochodem. Na spacerze jeszcze mi sie to nie zdazylo. Co moze byc powodem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybska Re: płacz przez sen 22.07.07, 21:21 Zapomnialam dodac, córka ma 2 miesiace Odpowiedz Link Zgłoś
justy_1979 Re: płacz przez sen 23.07.07, 12:18 Hej!! U nas bylo podobnie. Maly ma w tej chwili 11 miesiecy ale jak byl malutki tez plakal przez sen, czasami tak mocno ze musialam go obudzic i wyjac z wozka czy lozeczka bo nie mogl sie sam uspokoic. Nie martw sie to minie. Przynajmniej u nas minelo, tez sie martwilam i pytalam lekarzy. To podobno placz egzystencjalny, dziecko tyle wrazem ma i na tak mlody wiek nie moze sobie z tym poradzic dlatego czasami w czasie snu placze. Wyrosnie z tego. Pozdrawiam Justyna, mama Mateuszka Odpowiedz Link Zgłoś
annamaj3 Re: płacz przez sen 23.07.07, 17:37 hi hi hi ja mam podobnie z tym płakaniem mojej 2 miesięcznej córunki.... pani dr stwierdziła ze to nic niepokojącego porostu tak jest i z wiekie minie Odpowiedz Link Zgłoś
rybska Re: płacz przez sen 23.07.07, 20:01 dzieki bardzo tez musze czasem ja wyciagnac z lozeczka, bo inaczej nie idzie jej uspokoic Odpowiedz Link Zgłoś