madabiel 22.09.07, 09:48 moja mala 4.5 misaca,jest od trzech dni jakas niespokojna marudna placzliwa dziaselka wygladaja normalnie ale czy to moge byc juz zabki?? jak wasze maluchy sie zachowywaly?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anet77 Re: objawy wychodzacych zabkow 22.09.07, 12:05 U nas akurat zabkowanie było praktycznie bezobjawowe,. czyli nie było płaczu, marudzenia itp. Powiem Ci tylko tyle, ze jak górne jedynki wychodziły to fakt dziasła spuchły mocno ale jak szły dolne jedynki to nic wczesniej nie było spuchnięte, wiec nawet nie podejrzewałam,ze coś wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
edyt-aaa Re: objawy wychodzacych zabkow 22.09.07, 12:21 witam mojej malutkiej wczoraj przebił sie ząbek tzn wczoraj zauwazyłam ma 4 msc była płaczliwa bo wczesniej nikt nigdy nie słyszał jak ona płacze pozatym była strasznie nerwowa pchała wszystko do buzi i przygryzała warge Odpowiedz Link Zgłoś
em-ka74 Re: objawy wychodzacych zabkow 24.09.07, 08:16 moja córka ma prawie 6 m. Od trzech dni tez jest niespokojna ma bardzo ciepłą główkę, marudzi, jest płaczliwa. Wczesniej mimo tego, ze od dawna bardzo sie slini i wszysko wkłada do buzi wszytko było ok. Czy to zeby? Odpowiedz Link Zgłoś
mangos Re: objawy wychodzacych zabkow 24.09.07, 12:02 Mój półroczny syn od ok 3 tygodni zabkuje. Dolne jedynki wyszły bez bólu,teraz idzie 2ka dolna i jest jazda- marudzenie, popłakiwanie aż za serce ściska bo on wtedy wydaje z siebie takie dzwięki "mamamama","bababa",gdyż przygryza w trakcie płaczu wargę i rusza buźka, widac,że go coś tam drazni. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliak9 Re: objawy wychodzacych zabkow 25.09.07, 09:57 u nas objawy zabkowania zaczęły się po 3 zębie po czym kolejnych nie widać. trzy zęby na dole wyszły jeden po drugim w ciadu dosłownie tygodnia.dopiero teraz się slini i wszystko pcha do buzi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madabiel a kiedy?? 25.09.07, 10:20 a ile misiecy mialy wasze dzieci jak wychodzily pierwsze zabki?? Odpowiedz Link Zgłoś
nataliak9 Re: a kiedy?? 25.09.07, 10:23 dzien po skonczeniu 5 miesiaca zauwazyłam, ze zab juz jest. Odpowiedz Link Zgłoś