niuch84 19.10.07, 18:44 w co ubieracie swoje maluchy do spania??ja w body kaftanik i śpiochy i czasami mam wrażenie,że jest jej za ciepło po sie wierci a jak jej nie założę kaftanika to mam wrażenie, że zmarznie hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
erichdaniken Re: ubiór 19.10.07, 20:19 moja Żaba ma 8,5 miesiaca i zakladam jej pajacyk a najczęsciej body na długi rekaw i do tego półśpiochy. Rano wystarczy zdjać dół założyć skarpetki i spodenki i może ruszać na swoje wedrówki po mieszkaniu) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaslodkiejcorki Re: ubiór 19.10.07, 20:28 Moja dostaje body na dlugi rekaw, bardzo cienke rajstopi i na to pajacyk, dlatego tyle bo nie lubi byc ani przykryta ani spac w spiworku, a tak jest jej cieplo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mala_wronka Re: ubiór 19.10.07, 20:34 mój mały ma 4 tyg na noc ubieram go w pajacyk skarpetki i zawijam w rożek, wcześniej ubierałam jeszcze body pod pajacyka ale strasznie się pocił. Jak jest zimno w domu to jeszczeprzykrywam go cieniutkim kocykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
margo_kozak Re: ubiór 19.10.07, 20:43 o matko body kaftanik spiochy? sie nie dziwie ze jej goraco. moje dziecko spi w samym bodziaku z krotkim rekawkiem. mamy 20 stopni tak sie zastanawiam czy wy tez sie tak opatulacie na noc? Odpowiedz Link Zgłoś
alkara Re: ubiór 19.10.07, 22:18 > o matko body kaftanik spiochy? > sie nie dziwie ze jej goraco. moje dziecko spi w samym bodziaku z > krotkim rekawkiem. mamy 20 stopni > tak sie zastanawiam czy wy tez sie tak opatulacie na noc? ja śpię w krótkich spodenkach i krótkim rękawku, skapety na nogach ale zawsze jestem przykryta po sam nos kołdrą no i mąż jeszcze mnie dogrzewa więc nie uważam żeby body i śpiochy to było za dużo dla kogoś kto większość nocy jest odkryty zrezygnowałabym z kaftanika. Mała śpi w body z krótkim rękawem i śpiochach takich z rękawem.W nocy przeważnie leży na kołdrze więc wiem że przynajmniej w plecki jej ciepło.W pokoju mam 21 stopni i lekko uchylone okno bo śpimy z małą i wydaje mi się duszno. Odpowiedz Link Zgłoś