fatim77 04.11.07, 07:51 Witajcie. Ratujcie zabki co mam robic Jakie sa bardzo dobre kremiki na dziaselka POMOCY POMORZCIE CO MAM ROBIC? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bodzinka Re: zabki ratunku 04.11.07, 08:17 Nam pomógł Bobodent, dobry jest też Calgel. Odpowiedz Link Zgłoś
margo_kozak Re: zabki ratunku 04.11.07, 08:40 na calgel szkoda kasy. to wielkie g... wyprobowalam orajel. ma sie po nim takie samo uczucie jak po znieczuleniu u dentysty, i proponuje tez viburcol, czopki uspokajace. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: zabki ratunku 04.11.07, 12:45 czopki viburcol i paracetamol w syropie pomagają nam najbardziej. Wszelkie żele dzialają zbyt krótko. Odpowiedz Link Zgłoś
a.g.g.a Re: zabki ratunku 04.11.07, 14:42 Heh,mój mały za każdym razem jak włożę mu czopek pozbywa się go od razu wraz z kupką..Kiedyś włożyłam mu 4 Viburcole(oczywiście nie naraz!)i każdy od razu wystrzelił z kupką.Nie miałam sumienia czekać aż Maksowi skończy się zapas kupy i dałam spokój z czopkami Odpowiedz Link Zgłoś
klementynka81 Re: zabki ratunku 19.11.07, 15:56 co opinia to inna wiec odswiezam wątek, bo tez chyba dopadło nas ząbkowanie i chciałabym jakoś małej ulzyć Odpowiedz Link Zgłoś
skarbelka Re: zabki ratunku 19.11.07, 16:32 U nas zele te takśrednio sie sprawdzają, ale stosujemy Bobodent i Calgel, a czasem w nocy, ajk uuz jest bardzo, bardzo żle to Ibufen, działa! Odpowiedz Link Zgłoś
angel-marta Re: zabki ratunku 21.11.07, 10:52 Ja stosowałam Dentinox i nam nie pomógł.Teraz mamy BOBODENT (7 zł i pani w aptece powiedziałą ze skład prawie identyczny) i jest super.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś