zona757 21.11.07, 23:21 Czytalam gdzies wzmianke ze chlopcom nie powinno sie podawac mleka sojowego,ale nie bylo napisane dlaczego.Wiecie cos na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gossia81 Re: Do mam chlopcow 22.11.07, 02:00 Nic nie slyszalamna ten temat wiem natomiast ze to mleko to prawdziwe swinstwo.Trulam tym synkaprzez dwa miesiace bo lekarz stwierdzil u malego skaze bialkowa ktorej tak naprawde nie bylo.Ochyda. Odpowiedz Link Zgłoś
mwini Re: Do mam chlopcow 22.11.07, 08:12 Z tego co się orientuję to soja zawiera dużo fitohormonów, w tym fitoestrogenów ( żeńskich hormonów ), co dla chłopców nie jest dobre. I to nie chodzi tylko o mleko. Mężczyźni wogóle nie powinni jeść za dużo produktów sojowych. Odpowiedz Link Zgłoś
azzurrina Re: Do mam chlopcow 22.11.07, 08:25 no to cała Azja musi być nieźle sfeminizowana To tak jak z radami z amerykańskiej książki, żeby nie jeść w ciąży makaronu bo jest tuczący - na pewno Włoszki nieźle by sie z tego uśmiały... Odpowiedz Link Zgłoś