gat45 Jestem już, jestem :))) 23.07.10, 18:14 W środę wieczorem, powiadasz ? Poszukam, dzięki. Chociaż, uczciwie mówiąc, ociupinkę mnie rozczarował nasz idol, produkując się w TOK FM w charakterze obserwatora życia politycznego w okresie wyborczym. Panie Profesorze, niech się Pan tak nie pospolituje, błagam ! Niech Pan nie mówi o "tańczących laskach Napieralskiego", bo to do Pana nie pasuje. Niech Pan znowu wróci do swoich tematów i do swojego słownictwa, bo w towarzystwie komentatorów politycznych nam się Pan zmarnuje. Odpowiedz Link
ave.duce :((( 23.07.10, 21:09 Taka piękna mjuzik :((( Olana. ... szumią jodły na górszycie... :p Odpowiedz Link
gat45 Re: :((( Błąd. 23.07.10, 21:19 a] Wcale nie olana. Obejrzana i odsłuchana. Nie wiedziałam, że Kiepura miał takie krótkie rączki. Ciupażka bardzo cacy, błyszcząca, guńka schludns i wyprasowana. No a ta gieroinia bieliźniana - oczu oderwać nie można jak ona swoimi wywraca. b]Wadliwa ortogrfia. Się pisze gUrszyt. Jodły szumiewają na gurszytach. Odpowiedz Link
ave.duce Re: :((( Błąd. Sorki, ten błąd z lenistwa! 23.07.10, 21:25 Nie chciało mi się "wyszukiwać" > przepraszam autorkę i gUrszyt. :p Odpowiedz Link