niuch84 23.11.07, 15:03 pożeczka z własnej działki i przerobiona na soczek może uczulać?? podajecie swoim maluszkom soczki z czarnej pożeczki mają mnóstwo wit C. Ja chce podać mam działke z daaaala od ulicy żadnych oprysków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 pożeczka czy porzeczka? o to jest pytanie 23.11.07, 15:06 sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2505583 Odpowiedz Link Zgłoś
iwona_mama_madzi Re: pożeczka czy porzeczka? o to jest pytanie 23.11.07, 17:57 Ale ona nie pytała jak się pisze "porzeczka" tylko czy nie uczula.Eech... czepiasz się szczegółów... Odpowiedz Link Zgłoś
nataliak9 Re: czarna pożeczka 23.11.07, 16:41 myslę, że nie zaszkodzi. podaj raz i zaaobserwuj. ja bym podała jakbym miała. Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: czarna pożeczka 23.11.07, 18:13 Wszystko może uczulać. Chyba, że chodzi Ci o pożyczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
niuch84 Re: czarna pożeczka 23.11.07, 21:39 a dziewczyny jesteście niemożliwe nie specjalnie miłe ale oki myślałam, że szukamy tu jakiś rad i pomocy a to, że napisałam poŻeczka a nie poRZeczka to zwykła pomyłka czy wy na co dzień również jesteście tak wspaniałomyślne i idealne? Więc gratuluję. Pozdrawiam mamę Madzi Odpowiedz Link Zgłoś
oli77 Re: czarna porzeczka 23.11.07, 22:23 Ja też mam porzeczkę, na razie czeka, bo jeszcze za wcześnie, jakby zamieniła jedzenie na picie a u mojej to bardzo prawdopodobne Uczulać pewnie może , wprowadź tak jak wszystko inne, czyli ostrożnie. Odpowiedz Link Zgłoś