donia_dwa 19.12.07, 10:14 Witam> Mam pytanie. Moja córcia która właśnie skończyła 2 miesiące non stop trzyma ręce w buzi. Przecież niemożliwe że wychodzą jej zęby? Co to może oznaczać? Napewno nie jest głodna!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
werka81 Re: Palce w buzi 19.12.07, 10:18 hej.to normalne moj synek tez tak mial najpierw jest wkladanie paluszków potem całych piastek i do tego dojdzie staszne slinienie.takze nie martw sie to jest normalne i nie jest jeszcze oznaka zabkowania.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sabciass Re: Palce w buzi 19.12.07, 10:45 dziecko w ten sposób poznaje świat, jak juz zacznie chwytac zabawki, to tez bedzie je pchało do buzi. to nie zabki, ani głód. Odpowiedz Link Zgłoś
krztyna Re: Palce w buzi 19.12.07, 15:15 Teraz własne palce, przechodziliśmy etap maminych rąk w buzi, zabawek, wszystkiego co na drodze oraz zostawianie śladu glonojada na szybach i lustrach. Dziecię ma roczek i nie wygląda, żeby mu mijało. Przywykłam ------------ Aniołek Platek ma braciszka Skorpka Odpowiedz Link Zgłoś