martha06 30.06.08, 22:42 Kobietki pomóżcie! Od rana boli mnie w jednym miejscu pierś, od strony pachy. Nie ma tam żadnego guza więc to nie zastój pokarmu. Karmię od miesiąca. Co to może być? Jak temu zaradzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kra123snal Re: ból piersi 30.06.08, 22:47 może być wszystko łącznie z naciągnięciem mięśni od noszenia dziecka/trzymania do karmienia. Też tak mialam i mi przeszło (taki ból od środka ciągnący jakby), ale jak u Ciebie się będzie utrzymywać, to idź do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: ból piersi 30.06.08, 23:01 U MNIE to oznaczało zapalenie piersi, ale jeszcze wystapiło osłabienie i wysoka goraczka. Jeśli nie masz goraczki, to pewnie nie to. Równiez poszłabym do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
martha06 Re: ból piersi 30.06.08, 23:06 Nie mam gorączki ani żadnych innych dolegliwości. Dodam że ból występuje tylko gdy dotykam piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
mynia0 Re: ból piersi 30.06.08, 23:43 może jednak masz jakiś niewielki zastój? może kanalik mleczny jest niedrożny i stąd ten ból? a pytanko mam używasz antyperspirantów? miałam kiedys paskudne zapalenie gruczołów łojowych po ich uzywaniu - cholernie bolesne Odpowiedz Link Zgłoś
mynia0 Re: ból piersi 30.06.08, 23:45 dodam jeszcze, że u mnie ból gruczołu łojowego nie był tam, gdzie używałam antyperspirantu, tylko nizej i właśnie w kierunku piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: ból piersi 05.07.08, 16:17 I jak tam? Ja niestety cierpie po raz trzeci... zapalenie piersi... Zaczęło się od zastoju- bólu piersi, teraz doszła goraczka... Mam juz dośc karmienia piersią Odpowiedz Link Zgłoś
monika7920 Re: ból piersi 07.07.08, 21:17 jak tylko coś zaczyna boleć karmię tak, żeby broda dziecka była w tym miejscu, jak trzeba, to także np. od góry, mi pomagało Odpowiedz Link Zgłoś
martha06 naszczęście przeszło.. 07.07.08, 21:26 bez wizyty u lekarza, lekarstw. Przystawiałam do piersi tak jak poleca monika7920, bródką w stronę bólu i po kilku dniach przeszło. Dziękuję Wam za podpowiedzi i pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś