kopalach 13.10.03, 10:45 Mam pytanie, mojemu synkowi właśnie wychodzi pierwszy ząbek. Proszę poradzcie mi jaki jest najlepszy żel do smarowania dziąsełek, tak żeby mu troszkę złagodzić ten ból. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_madziq Re: Ząbkowanie 13.10.03, 10:52 dolączam się do pytania i z niecierpliwością czekam na odpowiedzi i rady, pa Odpowiedz Link Zgłoś
kopalach Re: Ząbkowanie 14.10.03, 11:58 Dziękuję wszystkim za rady i biegnę po żel i syropik. Pozdrawiam Krzyska Odpowiedz Link Zgłoś
nolles Re: Ząbkowanie 13.10.03, 10:56 Mojemu synkowi wlasnie tez wychodzi pierwszy zabek Pomaga zel Dentinox na zabki i na noc czopek Viburcol, bo w nocy szczegolnie sie meczymy... Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
claire Re: Ząbkowanie 13.10.03, 11:50 Nam zawsze pomagał żel Bobodent i na noc czopek Viburcol.W kryzysowej sytuacji (wychodziły 3 zęby jednocześnie),smarowałam żelem a na noc zamiast Viburcolu dawałam syrop Panadol(1 łyżeczkę).Dzieki temu mogliśmy wszyscy spokojnie przesypiać noce. Pozdrawiam claire. Odpowiedz Link Zgłoś
goniab3 Re: Ząbkowanie 13.10.03, 13:14 Mojej córeczce smarowałam dziąsła Bobodentem,niestety działa on bardzo krótko, Viburcol wcale na nią nie działał dlatego podawałam jej panadol w syropie lub efferalgan w czopkach,ale tylko na noc.Jeśli mam być szczera,to nie znalazłam niczego,co by na prawde jej pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś