aga25101 03.10.08, 10:13 Witam mam pytanko ile czasu po wypalance nadzerki mozna sie znowu kochac? - www.aga246.bobasy.pl/ www.bobasy.pl/bartolini http://www.maluchy.pl][/url] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagabaga92 Re: wypalanka 03.10.08, 11:59 aga25101 napisała: > Witam mam pytanko ile czasu po wypalance nadzerki mozna sie znowu kochac? > - ....kochać??? z kim???? z niemowlakiem???? - to FORUM O NIEMOWLAKACH !!! Odpowiedz Link Zgłoś
aga25101 Re: wypalanka 03.10.08, 12:34 wiem ze to forum o niemowlakach ale mysle ze sa tu osoby ktore moga mi odpowiedziec na to pytanie a ty jesli nie znasz odpowiedzi to sie nie wypowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: wypalanka 03.10.08, 17:15 wprawdzie pytanie nie na miejscu, bo na kazdym forum moga byc osoby po wypalance, moglas sie tez zapytac na forum fotografia. A tak na serio - zapytaj lekarza, co ci bedzie to robil. To zalezy od wielkosci nadzerki i od tego czy zabieg bedzie powtarzany i byc moze od metody. Ja mialam usuwana chemicznie i zakaz byl na jeden cykl miesieczny, przy czym nadzerka byla bardzo mala i nie bylo powtorki. Odpowiedz Link Zgłoś