pychu 13.10.08, 18:09 Hej! Dzisiaj pierwszy raz zauważyłam śluz w kupce u mojej miesięcznej córki. Nie było go dużo. Dodam, że córka ma katar. O czym może to świadczyć? Czy to niepokojący objaw jakiejś choroby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleksandra1977 Re: Sluz w kupce........... 13.10.08, 19:49 tu jest troche na ten temat: www.forumpediatryczne.pl/specjalista/ep,268 Odpowiedz Link Zgłoś
pychu Re: Sluz w kupce........... 13.10.08, 20:15 Zastanawiam się czy to nie przez antybiotyk, który córka przyjmuje. Słyszałam też, że może to być zwyczajnie połknięty śluz przy katarze. To się zdarzyło pierwszy raz. Poza tym nie ma śladów alergii, apetyt ma baaaardzo duży, więc z przewodem pokarmowym raczej wszystko ok. Może to jednorazowy wybryk? Odpowiedz Link Zgłoś
anettkka Re: Sluz w kupce........... 13.10.08, 22:46 witaj Jesli Mala ma katar to wydzielina, ktora polyka (moze ewentualnie zwymiotowac) wydala ja w kupce. Moj Maly mial tak, jak byl chory, sluz byl w kupce a raz zwymiotowal ze sluzem.. bylam wtedy z nim w szpitalu i lekarz powiedzial, ze to normalne.. jakos dziecko musi pozbyc sie tej wydzieliny. Niemniej jednak jak bedziesz z nia u lekarza, koniecznie powiedz o tym fakcie. pozdrawiam i zycze duzzzzo zdrowka an Odpowiedz Link Zgłoś