kaskax25 31.10.08, 20:14 Moj maly dostal dzis zabka, przed chwila bez przyczyny zwymiotowal. Czy zabkowaniu moga towarzyszyc wymioty? Czy ktos sie z czyms takim spotkal? Pomocy, nie wiem czy czasem nie podlapal jakiegos wirusa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melllago Re: zabkowanie a wymioty 31.10.08, 20:51 Mojemu małemu jak wychodziło naraz 5 ząbków to też zadrzyło mu się wymiotować 2 razy w ciągu jednego dnia po posiłkach. Byłam bardzo zaskoczona, bo nigdy wcześniej nie wymiotował. Może to ma jakiś związek, bo już na drugi dzień nie wymiotował. Odpowiedz Link Zgłoś
kaskax25 Re: zabkowanie a wymioty 31.10.08, 21:12 tylko ze to nie zdarzylo sie raz ale juz kilka a on juz nie ma czym wymiotowac, ma tylko torsje. Odpowiedz Link Zgłoś
puellapulchra Re: zabkowanie a wymioty 31.10.08, 22:17 Zadzwoń do lekarza, albo na pogotowie. Jeśli to objaw ząbkowania, to Cię uspokoją, jak nie - lepiej żeby obejrzał dziecko lekarz przed świętem, bo jutro może być krucho z pediatrami. Moja córcia jeszcze nie ma ząbków Odpowiedz Link Zgłoś
kaskax25 Re: zabkowanie a wymioty 01.11.08, 13:28 Dzieki za rady to chyba nie byl objaw zabkowania bo i mnie dopadlo. Ale ten wirus chyba nie byl zjadliwy bo juz dzis jest dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś