ewuncia.a 03.01.09, 19:12 Jakiej wielkości ciemiączka mają Wasze 8-miesięczniaki? Cy są tu mamy maluchów z dość sporymi jeszcze ciemiączkami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uccello1 Re: Ciemiączko 03.01.09, 19:51 mój starszy jak miał 8 miesięcy to miał robione usg przez ciemiączką, ale ile dokładnie miało to nie pamiętam, ale za duże to juz nie było Odpowiedz Link Zgłoś
mama_piotrka Re: Ciemiączko 03.01.09, 19:52 U synka (8mcy i 10dni)juz zarosło, jest praktycznie niewyczuwalne, ale od początku było małe i dość szybko zarastało ku niezadowoleniu naszej dr neurolog Odpowiedz Link Zgłoś
guska24 Re: Ciemiączko 04.01.09, 08:56 Hej, mój synek (8m-cy) również ma jeszcze duże ciemiączko. Nasza pediatra powiedziała, że nie ma powodu do niepokoju, urodził się z dużym ciemiączkiem więc proces jego zrastania również będzie wydłużony...Podobno może do 2 roku życia mu się zrastać, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
megal Re: Ciemiączko 04.01.09, 16:13 Moja ma 7 m-cy. Ma też duże ciemiączko, pediatra zalecił 2 krople Vigantolu przez miesiąc - i mamy zjawić się do kontroli. Odpowiedz Link Zgłoś