eweliska18 08.01.09, 22:01 Dziewczyny moja córeczka od kilku dni płacze przez sen, tak jakby się żaliła i nie wiem co jest tego przyczyną. Może u Was też tak było ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w_miare_normalna Re: płacze przez sen 08.01.09, 22:11 To normalne.Moja też taki miała.Pediatra mówiiła,że dziecko w ten sposób przeżywa to co działo się w dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
livja Re: płacze przez sen 09.01.09, 23:09 Płacze bo jej coś dolega, boli, może brzuszek? Dajesz jej Vigantol? To cholerstwo zawiera silny alergen - olej arachidowy. Zarwaliśmy mnóstwo nocy dopóki przypadkiem nie odkryłam, że gdy zapomnę podać w ciągu dnia Vigantol to śpi dobrze. Pediatra przepisał nam w zamian Vigantoletten - tabletki rozpuszczane w wodzie i dzieciak zaczął normalnie spać. Nie dawaj małej Vigantolu przez 2-3 dni i obserwuj czy jest lepiej. Jeśli tak, to poproś pediatre o zmiane leku. Odpowiedz Link Zgłoś
agar2208 Re: płacze przez sen 10.01.09, 00:25 Mój synek tak płakał przez sen na ząbki A co do Vigantolu, to również uczulał mojego synka ( objawy skórne) i zamieniliśmy na DEVIKAP Odpowiedz Link Zgłoś