Dodaj do ulubionych

w sprawie maxi cosi cabrio fix

26.01.09, 13:52
ile Wasze maluchy miały, mają kiedy wyciągnełyście tą poduszkę z zagłówkiem z fotelika przeznaczoną dla niemowląt, mój maluch ma prawie 3 miesiące i już mi się nie mieści, i nie wiem czy już mogę to wyciągnąć, czy nie jest on przypadkiem za mały, chodzi mi o kręgosłup... przez dłuższy czas nie używałam fotelika i jak teraz włożyłam sobie małego w domu to wystają mu nogi, główka już dosyć ciasno ma w tym zagłówku, a jak przyjdzie założyć czapę i kombinezon to już sie nie zmieści zupełnie, więc tak jak wyżej, proszę poradźcie coś, przepraszam jeśli komuś moje pytanie wyda sie głupie.. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kasiacl Re: w sprawie maxi cosi cabrio fix 26.01.09, 15:36
      Niedawno sama miałam wątpliwości, i też w końcu wyciągnęłam ok 3 m-
      ca - w koncu skoro się nie mieści a pasy cisną w kroku to chyba jest
      jedyne racjonalne wyjściesmile Pozdrawiam
      • anel_ma Re: w sprawie maxi cosi cabrio fix 26.01.09, 15:41
        też wyjełam ok 3go mca, podłożyłam pieluchy flanelowe w taki klin,
        zeby było podobnie jak wkładka, tylko bez wałka na główką
        ale i tak jakiś głęboki ten fotelik...
        • szkrabek_marcelek Re: w sprawie maxi cosi cabrio fix 26.01.09, 17:01
          no właśnie mi też się wydawał jakiś głęboki, też sprobuję z tymi pieluszkami... dzięki...
    • osa551 Re: w sprawie maxi cosi cabrio fix 26.01.09, 17:13
      Mój synek miał nie więcej jak 10 tygodni jak to wyciągnęłam, bo się nie mieścił.
    • eli81 Re: w sprawie maxi cosi cabrio fix 26.01.09, 18:34
      ja wyciągnęłam jak miał 13 tygodni, ale - wyjęłam gąbkę z tej wkładki i samą
      gąbkę wkładam pod tyłek i ma tak samo "płasko" jak z wkładką smile
      • vivianna_82 Re: w sprawie maxi cosi cabrio fix 26.01.09, 19:03
        ja zagłówek wyciągnełam już na samym początu, bo praktycznie od poczatku Jula
        pakowana byla w śpiworze, czy kombinezonie, więc i tak się w zagłówek nie
        mieściła. Wlożyłam do fotelika tylko samą gąbkę ze środka. Ale ostatnio też ją
        wyciagnęłam - mała zawsze płakała przy wkładania do fotelika, a mi strasznie
        trodno było zapiąc pasy przy tych wszystkich kombinezonach. Jak wyciągnęłam tą
        gabkę, to od razu lepiej - malamniej placze, a pasy łatwiej zapiąć smile i jakby
        luźniej jest...
        • megi-84 Re: w sprawie maxi cosi cabrio fix 27.01.09, 11:04
          pytabnie wcale nie glupie, juz spokojnie mozesz wyciganac ta
          wkladke. Ja nie uzywam jej odkad maly skonczyl 2,5 miesiaca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka