iguanaa33 28.01.09, 11:34 Czy któraś z Was ma te osławione kołysanki prenatalne. Zastanawiam się czy rzeczywiście są tak skuteczne w usypianiu maluszków (i nie tylko ). Nie wiem czy warto kupić. Wiecie coś o ich skuteczności? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosa29 Re: kołysanki prenatalne 28.01.09, 11:50 Ja kupiłam na allegro płyte z tymi kołysankami i właśnie zaczęłam ją włączać mojej tygodniowej córeczce. Włączam ją po karmieniu, jak małą odkładam do łóżeczka. Dzidzia leży sobie spokojnie, przewraca oczkami i zasypia. Nie wiem tylko czy to zasługa dźwięków pochodzących z płyty czy po prostu takie mam , jak na razie spokojniutkie dzieciątko. Odpowiedz Link Zgłoś
atucapijo Re: kołysanki prenatalne 28.01.09, 11:55 moje tygodniowe dziecko tez spalo, nie zeby cie straszyc .... Odpowiedz Link Zgłoś
atucapijo dlaczego prenatalne dla niemowlakow? 28.01.09, 11:56 to nie powinny byly byc sluchane przed urodzeniem,jak nazwa wskazuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
iguanaa33 Re: dlaczego prenatalne dla niemowlakow? 28.01.09, 12:20 Wg informacji na stronie sprzedawcy płyta uspokaja, wycisza, ułatwia zaśnięcie nawet dorosłym. Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: kołysanki prenatalne 28.01.09, 15:23 Tez zamierzam kupic, ale zastanawiam się czy nie za późno dla 11-tygodniowego malucha? Odpowiedz Link Zgłoś