annajopek 12.05.09, 12:00 Jak sprawdzają się w użytkowaniu moskitiery do wózków? Na allegro są takie za około 10 złotych. Czy w praktyce pasują do wszystkich wózków? Czy może lepiej kupić droższą tej samej firmy co wózek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gigiania Re: Moskitiera 12.05.09, 13:28 Ja kupiłam uniwersalną za 12 zł BabyOno. Ma pasować do gondoli i do spacerówki.. Póki co korzystam z gondoli MUTSY - pasuje idealnie - w majówkę uratowała synka przed atakiem komarów. Nie sprawdzałam jeszcze jak pasuje do spacerowki MUTSY, ale w najblizszy weekend przesiadamy sie juz do spacerowki, wiec sprawdze. Chyba nie ma sensu kupowac oryginalnej, bo te z reguly sa drozsze... Wiem tez, ze co zdolniejsze mamy szyja sobie moskitiery z firanek Odpowiedz Link Zgłoś
krztyna Re: Moskitiera 12.05.09, 14:20 Używam do Teutonii i świetnie pasuje na wielką budę tego wózka. Wydaje mi się, że rzeczywiście jej uniwersalność nie jest czczym hasłem. Aha - też mam BabyOno za dyszkę. ----------- Platek, Skorpek i Hans Helmut Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: Moskitiera 12.05.09, 16:01 W praktyce sprawdzają się świetnie, ja mam dwie, bo myślałam, że po 5 latach stara jest do wyrzucenia, a okazało się że wszystko z nią w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
annajopek Re: Moskitiera 12.05.09, 16:40 Dzięki za dobre rady. Skoro pasuje ta moskitiera to faktycznie nie ma sensu wydawać kasy na droższą. Odpowiedz Link Zgłoś