agii_75
29.05.09, 19:22
witam
Jestem mamą prawie miesięcznej córeczki i 4,5 latka.Córeczka trzy dni temu była prawie tydzień w szpitalu z powodu zapalenia ucha (zaraziła sie katarem od brata i niestety przeszło na uszko)Mamy problem ze snem w dzień i ciągle boję się że to wraca chore uszko. Karmię jęa tylko piersią , ładnie przybiera na wadze, ale ze snem w dzien tragedia. Disiaj np spała 1h 20 min za jednym razem, a tak drzemki po 5 ,10 min.Odesłałam starszego syna do babci bo po prostu nie miałam czasu zrobic mu naewt jedzenia bo mała jak nie śpi to tylko na rękach.Spała ładnie w dzień przez pierwszy tydzien a teraz koszmar.CZy to normalne, doradzcie bo juz nie wiem co robic.Aha w nocy śpi ładnie ,raz lub dwa budzi sie na karmienie , śpi ze mnę i nawet spimy do 9 rano. Lubi,,powisiec" przy piersi i nawet nieraz uśnie, a jak odłoże ją to łóżeczka to 5 mni i obudzona. W wózku usnie po półgodzinnym wożeniu i za 10 mni obudzona, to znowu jeżdzimy chwilkę ,znów uśnie na 5 min i ponownie pobudka.Czy Wasze dzieci też tak mają? pozdr Aga