maja.46 07.07.09, 19:50 potrzebuje unformacji w jakim miescie sa szpitale specjalistyczne dla noworodkow z porazeniem mozgowym, wynikajacym z niedotlenienia. moze znacie strony lub fora, kluby wsparcia dla matek. prosze o odpisy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antyplemniczka Re: prazenie mózgwe 07.07.09, 23:03 jeśli chodzi o szpitale to nie wiem,ale jeśli chodzi o pomoc maluchom z MPDZ to w Gdańsku jest Ośrodek Wczesnej Interwencji.Tam są też grupy wsparcia dla rodziców,spotkania z psychologiem itp wiem bo moja mała tam uczęszcza od urodzenia a ma już 4 lata(jest po niedotlenieniu,wylewie) W szpitalu ul.Polanki też Gdańsk jest poradnia rehabilitacyjna tam maluchy są rehabilitowane od noworodków(mojej małej zajęcia u nich bardzo pomogły) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin30 Re: prazenie mózgwe 08.07.09, 10:30 Stowarzyszenie rodziców dzieci z porażeniem mózgowym Jest Specjalistyczny Szpital Kompleksowej Rehabilitacji i Ortopedii Dziecięcej "Górka" w Busku-Zdroju forum Odpowiedz Link Zgłoś