Dodaj do ulubionych

Zablokujmy dostęp

09.06.14, 20:49
Wiem, że to wcześnie i w ogóle i w szczególe, ale co sądzicie o zablokowaniu dostępu? Nowe uczestniczki byłyby dodawane przez Admina.
W poprzednim forum tak było i było to świetne rozwiązanie.
Gadamy tu o naprawdę prawdziwych intymnościach i fajnie by było, gdyby całe internety jednak nas nie podczytywały.
Co sądzicie?
Obserwuj wątek
    • coccinella0 Re: Zablokujmy dostęp 10.06.14, 15:28
      Uważam, że to stanowczo za wcześnie, bo wiele dziewczyn jeszcze nie wie, że jest w ciąży, sama dopiero co się dowiedziałam, a sama pewnie bym była zbyt leniwa, żeby prosić o przyjęcie. Forum rówieśnicze syna zamknęłyśmy tak ok. 5 miesiąca ciąży i uważam, że nie było to ani za wcześnie, ani za późno.
      • qqina Re: Zablokujmy dostęp 10.06.14, 16:31
        Na poczatku wystarczylby mail bez żadnego argumentowania. Ale skoro uwazasz, ze za wxzesnie, to masz racje.
        Zreszta, nie jestem adminka.
        • coccinella0 Re: Zablokujmy dostęp 10.06.14, 18:29
          Myślę, że możemy z tym poczekać, aż forum się rozkręci. smile
    • marlenka_p Re: Zablokujmy dostęp 10.06.14, 20:12
      Po pierwsze, chciałam się przywitać smile

Jestem również mamą maleńkiej fasolki, która ma przyjść na świat w lutym.

Jeżeli chodzi o blokowanie dostępu, to chyba jest to na tym forum niemożliwe, ponieważ jest to forum utworzone przez gazetę i nie mamy tu takiej możliwości. Nie wiem, może się mylę. Jeżeli tak to mnie poprawcie.

Dzisiaj założyłam forum Lutowe Mamy 2015, więc jeżeli w dalszej perspektywie miałybyśmy zablokowanie forum, to serdecznie zapraszam smile

pozdrawiam Marlena

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka