Dodaj do ulubionych

Kilka słów o sobie

10.06.14, 15:25
Proponuję, aby każda z nas napisała kilka słów o sobie. smile
Ja mam na imię Magdalena, 24 lata i niespełna 4-letniego synka, który już został poinformowany o tym, że ktoś zamieszkał w moim brzuchu i marzy o siostrzyczce. Ja po cichu też. wink
Obserwuj wątek
    • magda_000 Re: Kilka słów o sobie 10.06.14, 15:42
      Mam na imię Magda mam już 37 lat to moja trzecia ciąża ,mam 12 letnią corkę i 15 letniego syna .Marzyłam o tej ciąży od dawna ,ale okropnie sie boje o zdrowie tego maleństwa pozdrawiamsmile
      • agnie-sia80 Re: Kilka słów o sobie 10.06.14, 20:37
        Agnieszka, l.33( rocznikowe 34, ale z grudnia jestemsmile), w domu 9-letnia córka i 5-letni syn
        • 1elea Re: Kilka słów o sobie 10.06.14, 22:31

Ale super!!!
          Ja mam na imię Emilka, w domu jest już czteroletnia córcia Paulinka oraz synek Hubert mający 2,5 roku.

Ciąża wymarzona, bardzo pragnęłam trójeczki w domu, no i jak tylko spróbowaliśmy postarać się o nasze szczęście, od razu zaskoczyliśmy.
          Na razie czekam na pierwszą wizytę u lekarza, no i mam nadzieję, że ze zdrówkiem będzie wszystko dobrze, ... mam już 34 lata...
          • iwcia-1234 Re: Kilka słów o sobie 22.06.14, 22:39
            ciąża 4 z czego córeczka Natalka w pazdzierniku skonczy 4 latka staralismy sie 22miesiace juz po rozpoznanej nieplodnosci i niedroznosci jajowodow oraz jedynej nadziei w ivf udalo siesmile
            • szarotka01 Re: Kilka słów o sobie 04.07.14, 18:04
              Witam.Mam na imię Wiola, 33 lata.Widzę,że tylko mnie ciąża ta zaskoczyła. Jednak po kilku dniach paniki cieszę się,ponieważ świadomie już bym się na nią nigdy nie zdecydowała.A tak, moja 8 letnia córeczka będzie miała upragnione rodzeństwo,a my z mężem jeszcze jedno serduszko do kochania smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka