ariana1 05.04.05, 20:17 Hej! Wychodzi na to ,ze mamy Bobasy w identycznym wieku, spojrzałam na twój suwaczek Czyli rodzimy 12.XI? Cieszę się bardzo ))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: Do Abieli 06.04.05, 13:40 Arianko, Kathrin - faktycznie! Super, ciesze sie bardzo! Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Dziewczyny! 06.04.05, 17:56 Fajnie Ciekawe kóra urodzi pierwsza. Mnie już ginka zapowiedziała, że urodzę w październiku a ona ma dobre przeczucia, bo w lutym też miała przeczucia ,ze się udało tym razem. Ale nie chciałabym w październiku ( mimo,ze tak narzekam na listopad bo wolałabym donosić do terminu. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Dziewczyny! 06.04.05, 20:45 Ja mysle, ze urodze po terminie. Ale do strzelca juz chyba nie donosze Ania Odpowiedz Link Zgłoś
patka05 Re: Dziewczyny! 06.04.05, 21:08 hej Ja mam termin wg OM na 5 listopad, ale z ostatniego USG wynika, że bedzie to 12 listopad- czyli tak jak Wy Okaże się, który termin będzie bardziej bliski prawdy. Ale w sprawie października- mnie (przeczucie ?) podpowiada, że urodzę pod koniec października. To samo przeczucie podpowiedziało mi w styczniu, że w lutym zajdę w ciążę i tak też się stało. Niby pod koniec października dzidzia będzie już donoszona, ale zawsze lepiej doczekać do terminu, prawda? No, zobaczymy pozdrawiam, patka Odpowiedz Link Zgłoś
kathrin78 Re: Dziewczyny! 07.04.05, 11:10 Ja na razie mam jakoś przeczucie, że urodzę w okolicach terminu - zobaczymy czy się sprawdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
natka40 Re: Dziewczyny! 07.04.05, 13:31 Hej! Ja tez mam termin na 12 listopada) Jedziemy na tym samym wózku Jak u Was z objawami? Bo u mnie na razie super.Brzuch mnie nic a nic nie boli, tylko mdlości mam, ale nie poranne, tylko wieczorne.No i troche w pasie spodenki mi sie zrobily za ciasneNastepna wizyte mam na 28.IV, to bedzię już prawie 12 tydzień.Jestem pełna obaw,ale i optymizmu.Pozdrawiam gorąco.... lilypie.com/days/051112/0/0/1/+1 Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Dziewczyny! 07.04.05, 13:43 Natka, mnie rowniez brzuch juz nie boli, mdlosci tylko wieczorem i spodnie ciasne. Ja mam nastepna wizyte 27 kw. ale to juz bede w 12 tyg. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Do Abieli 07.04.05, 20:37 Dziewczynki, a ja mam wizytę 2.05 ( ale przełożę na później , bo mam wyjazd) i będę miała 13 tc. Odpowiedz Link Zgłoś