05.04.05, 20:17
Hej! Wychodzi na to ,ze mamy Bobasy w identycznym wieku, spojrzałam na twój
suwaczek smile Czyli rodzimy 12.XI? Cieszę się bardzo smile)))
Obserwuj wątek
    • kathrin78 Re: Do Abieli 06.04.05, 11:13
      Zgłasza się również 12-ty smile
      • abiela Re: Do Abieli 06.04.05, 13:40
        Arianko, Kathrin - faktycznie! Super, ciesze sie bardzo!
        Pozdrawiam,
        Ania
    • ariana1 Dziewczyny! 06.04.05, 17:56
      Fajniesmile Ciekawe kóra urodzi pierwsza. Mnie już ginka zapowiedziała, że urodzę
      w październiku a ona ma dobre przeczucia, bo w lutym też miała przeczucia ,ze
      się udało tym razem. Ale nie chciałabym w październiku ( mimo,ze tak narzekam
      na listopad smile bo wolałabym donosić do terminu.
      pzdr.
      • abiela Re: Dziewczyny! 06.04.05, 20:45
        Ja mysle, ze urodze po terminie. Ale do strzelca juz chyba nie donoszewink
        Ania
      • patka05 Re: Dziewczyny! 06.04.05, 21:08
        hej smile

Ja mam termin wg OM na 5 listopad, ale z ostatniego USG wynika, że bedzie to 12
        listopad- czyli tak jak Wy smile Okaże się, który termin będzie bardziej bliski prawdy.
        Ale w sprawie października- mnie (przeczucie ?) podpowiada, że urodzę pod koniec
        października. To samo przeczucie podpowiedziało mi w styczniu, że w lutym zajdę
        w ciążę i tak też się stało. Niby pod koniec października dzidzia będzie już
        donoszona, ale zawsze lepiej doczekać do terminu, prawda?

No, zobaczymy smile

pozdrawiam,
        patka
      • kathrin78 Re: Dziewczyny! 07.04.05, 11:10
        Ja na razie mam jakoś przeczucie, że urodzę w okolicach terminu - zobaczymy czy się sprawdzi.
        • natka40 Re: Dziewczyny! 07.04.05, 13:31
          Hej! Ja tez mam termin na 12 listopadasmile) Jedziemy na tym samym wózkusmile Jak u
          Was z objawami? Bo u mnie na razie super.Brzuch mnie nic a nic nie boli, tylko
          mdlości mam, ale nie poranne, tylko wieczorne.No i troche w pasie spodenki mi
          sie zrobily za ciasnesmileNastepna wizyte mam na 28.IV, to bedzię już prawie 12
          tydzień.Jestem pełna obaw,ale i optymizmu.Pozdrawiam gorąco....
          lilypie.com/days/051112/0/0/1/+1
          • abiela Re: Dziewczyny! 07.04.05, 13:43
            Natka, mnie rowniez brzuch juz nie boli, mdlosci tylko wieczorem i spodnie
            ciasne. Ja mam nastepna wizyte 27 kw. ale to juz bede w 12 tyg.
            Ania
    • ariana1 Re: Do Abieli 07.04.05, 20:37
      Dziewczynki, a ja mam wizytę 2.05 ( ale przełożę na później , bo mam wyjazd) i
      będę miała 13 tc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka