anulla1 30.04.05, 11:53 wszystkie powyjezdzalyscie na dugi weekend... Ja tez opuscilam krakow, ale na szczescie internet mam tylko bez polskich liter. pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bragelone Re: co tu tak cicho???? 30.04.05, 17:09 kto wyjechał ten wyjechał, ktoś musi pracować,aby wolne mógł mieć ktoś Odpowiedz Link Zgłoś
anulla1 Re: co tu tak cicho???? 30.04.05, 19:44 Ja tez siedze w domu tylko u rodzicow, oni wlasnie zwiedzaja Paryz, a ja im pilnuje domu ... moj maz w pracy takze czuje sie samotna z dala od cywilizacji ( to az 10 km od krakowa ...). Dobrze ze mam psa, z ktorym bylam wlasnie u weterynaza. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
swietlik111 Re: co tu tak cicho???? 30.04.05, 19:53 to fajnie, że nie tylko ja tak siedzę też zaraz jadę do rodziców, tyle, że to w tym samym mieście, na obrzeżach... Odpowiedz Link Zgłoś
rzasia Re: co tu tak cicho???? 01.05.05, 18:48 Ja dzieci wysłałam i zostałam sama z mężem w domu. Gdybym nie była w ciąży, to przynajmniej wiedziałabym, czym "pożytecznym i przyjemnym" się zająć, a tak to mi się nuuudzi! Odpowiedz Link Zgłoś