Dodaj do ulubionych

kolor w pokoiku?

09.06.05, 12:32
jaki kolor bedzie mial pokoik waszego dzidziula?bo ja wlasnie mylse nad tym
ewa25t
Obserwuj wątek
    • miodzio_k Re: kolor w pokoiku? 09.06.05, 12:50
      ja też intensywnie nad tym myślę nawet poruszałam ta sprawę na tym formu. Nie
      wiem jeszcze czy to chłopiec czy dziewczynka. Przewąnie jednak chyba robi się
      pokoik w kolarach błękit i żółcie ale ja mam taką sypialnie. Przedpokój mam
      fioletowo beżowy (a teraz podobałoby mi się to zestawienie w pokoiku u dziecka
      ale pzrepadło). No wiec zastanawiam sie nad odcieniami zieleni, w połączeniu z
      fioletem (widziałam i muszę przyznać ze bardzo ładnie). Byłam nawet w sklepie
      Dulux i wziełam palete kolorów. Wciąż jednak nie wiemy tak na 100% jakie kolory.
      Więc stoimy tez z zakupem pościeli.
      • mala67 Re: kolor w pokoiku? 09.06.05, 12:56
        ja wlasciwie to stoje przed wieelkim dylematem bo musze wymysles kolry w calym
        domku a mam troche tej powierzchni, troche sie boje tej odpowedzialnoscsmilechce
        walsnie zrobic kolory laczone ale nie wiem jak sie zabrac do tegosadbuuu tez nie
        wiem czy chlop czy babkasmile
        ewa
        • miodzio_k Re: kolor w pokoiku? 09.06.05, 13:08
          no własnie my też powoli remontujemy nasze mieszkanko i wybór kolorów to wcale
          nie takie proste. Nie chcemy malowac pomieszczenia tylko na 1 kolor tylko zawsze
          łączone. I z przykrością stwierdzam, że za mało kolorów jest do dyspozycji.
          Tylko różnych odcieni narobili co niemiara. A co mi z odcieni. Niebieski, żółty,
          fiolet i beż juz odpadają a przeciez jescze trochę ścian do malowania zostało.
          • mala67 Re: kolor w pokoiku? 09.06.05, 20:11
            a jakie kolorki laczysz z jakimi?smile
            ewa
            • miodzio_k Re: kolor w pokoiku? 10.06.05, 07:57
              np. niebieski z żółtym(dość popularne połączenie), fiolet z jasną brzoskwinią +
              delikatne akcenty zdecydowanym rudym, kość słoniowa z ciemnym bordem, brudny
              róż z lekkim błękitem, pistacjowy z błękitem, fiołkowy z jasną zielenią.
              Niektóre może na pierwszą myśl nie pasują do siebie ale w odpowiedniej
              kompozycji na ścianie są bomba.
              • mala67 Re: kolor w pokoiku? 10.06.05, 12:29
                dziekuje ci bardzo kochana
                ewa
                • miodzio_k Re: kolor w pokoiku? 10.06.05, 13:15
                  nie ma za co. powodzenia w artystycznym tworzeniu ciepłego otoczenia. smile
    • majka.majka Re: kolor w pokoiku? 10.06.05, 15:35
      A u nas będzie ciemno niebieskie ściany, a sufit i ściana z oknem brzoskwiniowa.
      Pozdrawiam (28 tydz. się kończy)
    • agutek76 Re: kolor w pokoiku? 11.06.05, 18:34
      ja mam bladoniebieski - dodatki będą żółte , i troche zielonego- to nawet
      pasuje- wlasnie kupilam niebiesko-zielony budzik smile))
      • kasikk Re: kolor w pokoiku? 11.06.05, 19:41
        ja też chcę niebieski w stronę lawendy - taki spokojny, chłodny
        do tego sosnowe, ciepłe meble i jakieś zielone i żółte dodatki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka