lolita27 20.06.05, 19:17 Czy zagladalyscie na to forum??? Ja wczoraj weszlam tam pierwszy raz i od tamtej pory chyba wole rodzic w domku... jestem zszokowana opniami na temat szpitali, a szczegolnie kraowej gdzie planowalam rodzic... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasikk Re: Porod - forum szpitale!!!!!!!!!!!!! 20.06.05, 20:05 lolita, nie przejmuj się tak - wszystko zależy jak się trafi ja o Żelaznej słyszałam, że okropny z jednej strony, a z drugiej, że lepszego nie znajdziesz zaczęłam rozglądać się jeszcze w trakcie planowania ciąży i wyszło mi, że zależy od ludzi - jeśli jest się miłym to i dla ciebie są mili i pomogą trzeba tylko o lekarzach dowiedzieć się, jacy są w którym szpitalu a tak... to chyba jest loteria Odpowiedz Link Zgłoś
hanna26 Re: Porod - forum szpitale!!!!!!!!!!!!! 21.06.05, 00:31 Bez przesady. Ja rodziłam na Karowej i teraz też zamierzam tam rodzić. Oczywiście, można było sie przyczepić do paru rzeczy (o czym juz pisałam, więc nie będę sie powtarzać) - ale nie ma miejsc idealnych, w końcu nie żyjemy w raju. Wszędzie są ludzie i ludziska i nie ma sensu narzekać i nastawiać sie na wszystko co najgorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
monika9710 Re: Porod - forum szpitale!!!!!!!!!!!!! 21.06.05, 13:23 na tym forum nikt nie rodził w moim szpitalu (dąbrowa górnicza), żadnych opini nie uzyskałam. wejdź na stronę fundacji "rodzić po ludzku", tam w publikacjach są opinie o wszystkich szpitalach. pa Odpowiedz Link Zgłoś