bgoralska 02.07.05, 15:15 Czy ktoś stosował ten specyfik po porodzie. Jak oceniacie jego skuteczność? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guleranda Re: tantum rosa 02.07.05, 15:51 ja stosowałam i polecam.ładnie wymywa,żadnego paprania i mniej boli.Właściwie wcale nie boli tak normalnie tylko przy siadaniu Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka12 Re: tantum rosa 02.07.05, 19:34 Ja przemywałam korą dębu, ale położna zaleciła tantum rosa. Super ! Naprawdę pomaga w błyskawiczny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila785 Re: tantum rosa 02.07.05, 22:51 zgadzam się ..jest dobry bo dodatkowo poza tym że koi to jeszcze dezynfekuje dlatego nie powinno sie po nim wycierać tylko osuszyc papierowym czystym ręcznikiem...mi rana się raz dwa zagoiła tak że po tygodniu w ogóle zapomniałam że rodziłam i byłam nacinana ) Odpowiedz Link Zgłoś
vanike Re: tantum rosa 03.07.05, 12:08 a mnie po nim trochę szczypie a mam nim podmywać się 2x dziennie. Vanike Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: tantum rosa 03.07.05, 13:33 Stosowałam, ale nie wiem, czy jest skuteczny, bo nie wiem, co byłoby bez niego Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek-maks Re: tantum rosa 04.07.05, 09:30 Ja też uzywałam i bardzo sobie chwalę. Pomaga cudownie! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
romilka jak rozcienczac???? 04.07.05, 15:23 Jak rozcienczacie tantum rose??ile wody na taka saszetke!!!podmywacie sie w misce,czy polewacie sobie??ja mam taki rozpylacz do kwiatkow i tam wlewam plyn i psikam!!! Odpowiedz Link Zgłoś