mala67 22.07.05, 10:43 wszedzie pisza wygodny fotel do karmienia tak mi to sie wrylo w serce ze mysle i mysle skad takowy wziac moze bujany by wystarczyl??? ewa31tydz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kika_kika Re: fotel do karmienia 22.07.05, 10:55 Moje koleżanki które już karmiły - nie korzystaja z fotela tylko... karmią na leżąco. Podobno wygodnie i mamie i dzieciaczkowi. Ja mam fotel - worek sako - ułozyć się w nim mozna baaaaaaaaardzo wygodnie, ale ciężko wstać z niego samemu a co dopiero z dzieciakiem... jak ktos poda odbierze dziecko to ok, bo samemu... oj ciężko... Odpowiedz Link Zgłoś
asmi7 Re: fotel do karmienia 25.07.05, 09:35 Ewo, zajrzyj na stronę www.adas.com.pl/main_produkt.php?inc=produkt.php&ip=1085692215&szc=8&ikp=24&it=106 Gdybym znalazła jakiegś hojnego sponsora na pewno bym go kupiła... > wszedzie pisza wygodny fotel do karmienia > tak mi to sie wrylo w serce ze mysle i mysle skad takowy wziac > moze bujany by wystarczyl??? > ewa31tydz Odpowiedz Link Zgłoś
majka.majka Re: fotel do karmienia 25.07.05, 10:16 A ja sobie kupiłam fajny fotel w JYSK, na drwenianych nogach, wyściełany miękką gąbką, profilowany pod plecami. Bardzo wygodny, nawet już teraz często z niego korzystam jak mnie plecyki bolą. Normalnie kosztuje 199 zł, a jak jest promocja (a jest często w gazetce) to 125 zł. Dostępny w kolorze jasnym lub granatowym. Polecam, jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam (35 tydz. trwa) Odpowiedz Link Zgłoś
youngeva Re: fotel do karmienia 25.07.05, 10:33 a co do poduszka do karmienia? ja mam i wiem,ze swietnie sie sprawdzila u moich znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
tin_t Re: fotel do karmienia 25.07.05, 11:19 ja mam ten sam fotel! jest genialny i też polecam, profilowany, lekko się kołysze, mam już od kilku miesięcy z przeznaczeniem właśnie do karmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
gusia-81 Re: fotel do karmienia 25.07.05, 11:38 Ja mam fotel z Ikei www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10101&storeId=19&productId=40859&langId=-27&parentCats=10114*10292 nie kupowałam go specjalnie do karmienia, jest w domu od dawna, ale sądzę, że bedzie się sprawdzał - szwagierka uzywała takiego samego, tylko pod ręce podkładała sobie poduszki. Jak dla mnie to do tej pory sprawdzał się rewelacyjnie "w każdej sytuacji" i mam nadzieję, że jak będzemy tam we dwie spędzać dużo czasu to też się sprawdzi.. Odpowiedz Link Zgłoś