Dodaj do ulubionych

fotel do karmienia

22.07.05, 10:43
wszedzie pisza wygodny fotel do karmienia
tak mi to sie wrylo w serce ze mysle i mysle skad takowy wziac
moze bujany by wystarczyl???
ewa31tydz
Obserwuj wątek
    • kika_kika Re: fotel do karmienia 22.07.05, 10:55
      Moje koleżanki które już karmiły - nie korzystaja z fotela tylko... karmią na
      leżąco. Podobno wygodnie i mamie i dzieciaczkowi. Ja mam fotel - worek sako -
      ułozyć się w nim mozna baaaaaaaaardzo wygodnie, ale ciężko wstać z niego samemu
      a co dopiero z dzieciakiem... jak ktos poda odbierze dziecko to ok, bo
      samemu... oj ciężko...
    • asmi7 Re: fotel do karmienia 25.07.05, 09:35
      Ewo, zajrzyj na stronę
      www.adas.com.pl/main_produkt.php?inc=produkt.php&ip=1085692215&szc=8&ikp=24&it=106

Gdybym znalazła jakiegś hojnego sponsora smile
      na pewno bym go kupiła...

> wszedzie pisza wygodny fotel do karmienia
      > tak mi to sie wrylo w serce ze mysle i mysle skad takowy wziac
      > moze bujany by wystarczyl???
      > ewa31tydz
    • majka.majka Re: fotel do karmienia 25.07.05, 10:16
      A ja sobie kupiłam fajny fotel w JYSK, na drwenianych nogach, wyściełany miękką
      gąbką, profilowany pod plecami. Bardzo wygodny, nawet już teraz często z niego
      korzystam jak mnie plecyki bolą. Normalnie kosztuje 199 zł, a jak jest promocja
      (a jest często w gazetce) to 125 zł. Dostępny w kolorze jasnym lub granatowym.
      Polecam, jestem bardzo zadowolona.
      Pozdrawiam (35 tydz. trwa)
      • youngeva Re: fotel do karmienia 25.07.05, 10:33
        a co do poduszka do karmienia? ja mam i wiem,ze swietnie sie sprawdzila u moich
        znajomych.
      • tin_t Re: fotel do karmienia 25.07.05, 11:19

ja mam ten sam fotel! jest genialny i też polecam, profilowany, lekko się
        kołysze, mam już od kilku miesięcy z przeznaczeniem właśnie do karmienia.
        • gusia-81 Re: fotel do karmienia 25.07.05, 11:38
          Ja mam fotel z Ikei www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10101&storeId=19&productId=40859&langId=-27&parentCats=10114*10292 nie kupowałam go specjalnie do karmienia, jest w domu od dawna, ale sądzę, że bedzie się sprawdzał - szwagierka uzywała takiego samego, tylko pod ręce podkładała sobie poduszki. Jak dla mnie to do tej pory sprawdzał się rewelacyjnie "w każdej sytuacji" smile i mam nadzieję, że jak będzemy tam we dwie spędzać dużo czasu to też się sprawdzi..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka