smeagoul 27.07.05, 12:31 Hej! czy któraś z Was może udostępnić np. link stronki z któej można za darmo ściągnąc odglosy natury??? Będziemy z dzidzia wdzięczni Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lirio Re: ODGŁOSY NATURY 28.07.05, 17:31 Ja długo szukałam i nie znalazłam. Za to w MediaMarkcie jest bardzo duży wybór tego rodzaju muzyki relaksacyjnej na CD za ok. 6 zł za płytkę, w MPiKu to samo kosztuje 9,99. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka84 Re: ODGŁOSY NATURY 29.07.05, 14:19 ja miałam gdzieś na płytce odgłosy śpiewających ptaków. Jeśli to by Cię interesowało to chętnie przegram i prześlę. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asmi7 Re: ODGŁOSY NATURY 30.07.05, 10:56 Tu można znależć: www.findsounds.com/types.html office.microsoft.com/clipart/results.aspx?lc=pl-pl&Query=przyroda&Scope=MS&CTT=1&Origin=EC790000121045&QueryID=IOq7KqOWx&TRC=27& iStartAt=1 Są to tylko takie krótkie sekwencje a domyslam się, że chodziło Ci bardziej o muzykę relaksacyjną. Polecam natomiast urocze pozytywki: www.musicboxattic.com/list.html Odpowiedz Link Zgłoś
asmi7 Re: ODGŁOSY NATURY 30.07.05, 11:19 Mamusie, przy okazji posłuchajcie jeszcze tego: www.findsounds.com/ISAPI/search.dll Odpowiedz Link Zgłoś
asmi7 Re: ODGŁOSY NATURY 30.07.05, 11:23 Oj, coś mi z tym linkiem nie wyszło... Do przeglądarki, która się otwiera wpiszcie "new baby" Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka8 Re: ODGŁOSY NATURY 30.07.05, 17:08 a propos muzyki dla naszych Maleństw to ostatnio kupiłam w Media Markt super fajna płytkę - Najpiękniejsze usypianki utulą Twojego Malucha". Jest to płytka z muzyką poważną. Sa tam najpopularniejsze utwory muzyki klasycznej: 1. Dla Elizy - L. van Beethovena 2. Polonez - W. Ogińskiego 3. Menuet A-dur - W. A. Mozarta 4. Aria z kurantem z opery "Straszny Dwór" S. Moniuszki 5. Wiosna z "Czterech pór roku" - A. Vivaldiego 6. Walc "Nad pięknym modrym Dunajem" J. Straussa 7. Menuet nr 6 W. A. Mozarta 8. Menuet nr 5 W. A. Mozarta 9. preludium C-dur J. S. Bacha 10. Rigoletto la Donna G. Verdiego Utwory sa nagrane w postaci pozytywki przeplatanej z "normalnym" wykonaniem. Jak dla mnie płytka super. Zapłaciłam 9,99 PLN Aha i poluję na polecaną płytkę Grzegorza Turnaua i Magdy Umer - "Kołysanki utulanki". Zamówiłam ją też w Media Markcie w W-wie na Górczewskiej (sprzedawca zdradził, że nie jestem pierwszą zainteresowaną i ma być duza ilość tych płytek). Dostawa ma być wtorek/środa - czyli 2-3 sierpnia. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś