ulinka1981 02.09.05, 09:57 Czy któraś z was zamierza rodzić w Ujastku lub Spesie w Krakowie? Macie jakieś opinie na temat tych klinik?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiask Re: Ujastek czy Spes? 04.09.05, 21:46 Ani jedno , ani drugie. Choćby dlatego, że w razie problemów z dzieckiem trzeba je wieźć na Kopernika lub do Prokocimia, a czasami liczą się minuty. Uważam, że szpital jest dużo lepszy. Obojętnie który byle szpital, a nie klinika. Ja osobiście rodzę na Kopernika, bo tam mam swoją lekarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
uszka Re: Ujastek czy Spes? 05.09.05, 11:10 ja niedawno rodzilam w spesie i porod wspominam jako,zabrzmi to paradoksalnie - ale cos milaego, a nie horror. NA spokojnie, normalnie bez wrzaskow poloznej, przy dwoch gin, pediatrze, 2 poloznych - taknormalnie. A codla mnie bylo wazne, nie byl to porod rodzinny, ale maz czekal na mnie w osobnym pokoiku,w ktorym zreszta dojrzewalam do porodu, i po urodzinach malej najpierw ja ja dostalam na brzuch, potem poszla do badania, a potrmodrazu dotaty, a w tyum czasie, mnie konczono. polecam zcalego serca Odpowiedz Link Zgłoś
ulinka1981 Re: Ujastek czy Spes? 05.09.05, 12:28 No wlasnie slyszalam duzo takich pozytywnych opini o Spesie, przejade sie tam zobaczyc jak to wyglada i najprawdopodbniej sie zdecyduje. A powiedz mi jak z kosztami? Wiem, ze porod jest bezplatny, ale caly pobyt czy jakies wyzywienie? Pozatym to placilas cos poloznym? Dzieki z gory za odpowiedz!! Odpowiedz Link Zgłoś