Dodaj do ulubionych

Musze się pochwalić :)))))))))))))))

13.09.05, 19:19
Mój synek w moim małym brzuszku jest cały,zdrowy i w 32 tyg waży 2100g smile)))
Niech mnie pocałują w dupkę stare baby które gderały,że mam mały brzuszek i
pewno dziecko malutkie!!!!!!!!!Najważniejsze,że jest cały i zdrowy ma ładną
główkę i nosek smile)))
Obserwuj wątek
    • lisiczka24 Re: Termin z 14 listopada przesunoł sie na 31.10 13.09.05, 19:22
      • kk_pysiak Re: Termin z 14 listopada przesunoł sie na 31.10 13.09.05, 22:42
        Ale masz fajnie, ja mam termin na 11 listopada, a 30 października mamy pierwszą
        rocznice ślubu i miałam taka cichą nadzieje że może cos sie u zmieni z tym
        terminem, że dzidzia zrobi nam prezencik slubny ...

Kasia
        • r.kruger lisia mamo 13.09.05, 23:05
          cieszę się. A jeśli chodzi o termin to jeśli przesunął się według tego usg to
          wcale się nie przesunął....
          • kowcia Re: lisia mamo 14.09.05, 08:36
            dokladnie, w pierwszej ciązy termin po usg "przesunął" sie o prawie m-c. A
            fatycznie urodzilam wielkiego klocka tydzien po wyznaczonym pierwotnie
            terminie.
            • lisiczka24 Re: lisia mamo 14.09.05, 09:18
              Hej!!!!
              Po usg połówkowym miałam termin na 5 listopada,wg OM na 14 no i teraz w 32 tyg
              na 31.10.Robiłam dwukrotnie usg genetyczne (ze wskazań medycznych wady serca u
              moich braci i taty)tak sie stresowałam tymi badaniami,że wszystko mi jedno na
              kiedy ten termin!!!!Rozpiera mnie radość że mój synuś ma serducho jak dzwon!!!
              PS.Jeszcze nie mam wielu rzeczy dla dzidka bo wcześniej nie chciałam zapeszać
              więc niech sobie siedzi w brzusiu smile)))
              Pozdrawiam!!!!!!!!!!
              • gabi72 Re: lisia mamo 14.09.05, 12:54
                gratuluje lisiczko!
    • ariana1 Re: Musze się pochwalić :))))))))))))))) 14.09.05, 13:11
      Podobno najbardziej wiarygodny termin wg USG jest na pierwszym USG. Czyli coś
      ok. 8,9 tc. Później już się nie bierze tego pod uwagę. Tak wyczytałam kiedyś na
      Ciąży i porodzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka