lisiczka24 13.09.05, 19:19 Mój synek w moim małym brzuszku jest cały,zdrowy i w 32 tyg waży 2100g ))) Niech mnie pocałują w dupkę stare baby które gderały,że mam mały brzuszek i pewno dziecko malutkie!!!!!!!!!Najważniejsze,że jest cały i zdrowy ma ładną główkę i nosek ))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kk_pysiak Re: Termin z 14 listopada przesunoł sie na 31.10 13.09.05, 22:42 Ale masz fajnie, ja mam termin na 11 listopada, a 30 października mamy pierwszą rocznice ślubu i miałam taka cichą nadzieje że może cos sie u zmieni z tym terminem, że dzidzia zrobi nam prezencik slubny ... Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger lisia mamo 13.09.05, 23:05 cieszę się. A jeśli chodzi o termin to jeśli przesunął się według tego usg to wcale się nie przesunął.... Odpowiedz Link Zgłoś
kowcia Re: lisia mamo 14.09.05, 08:36 dokladnie, w pierwszej ciązy termin po usg "przesunął" sie o prawie m-c. A fatycznie urodzilam wielkiego klocka tydzien po wyznaczonym pierwotnie terminie. Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczka24 Re: lisia mamo 14.09.05, 09:18 Hej!!!! Po usg połówkowym miałam termin na 5 listopada,wg OM na 14 no i teraz w 32 tyg na 31.10.Robiłam dwukrotnie usg genetyczne (ze wskazań medycznych wady serca u moich braci i taty)tak sie stresowałam tymi badaniami,że wszystko mi jedno na kiedy ten termin!!!!Rozpiera mnie radość że mój synuś ma serducho jak dzwon!!! PS.Jeszcze nie mam wielu rzeczy dla dzidka bo wcześniej nie chciałam zapeszać więc niech sobie siedzi w brzusiu ))) Pozdrawiam!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Musze się pochwalić :))))))))))))))) 14.09.05, 13:11 Podobno najbardziej wiarygodny termin wg USG jest na pierwszym USG. Czyli coś ok. 8,9 tc. Później już się nie bierze tego pod uwagę. Tak wyczytałam kiedyś na Ciąży i porodzie. Odpowiedz Link Zgłoś