marcia81 30.10.05, 20:49 Nigdy na ta przypadlosc nie cierpialam, a teraz prosze dwa baleronki! Czy to moze cos oznaczac w ostatnim etapie ciazy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asca25 Re: Spuchnięte nogi!!!! 30.10.05, 23:05 Mi też dopiero niedawno zaczęły puchnąć... mało tego, raz nawet wyszły mi siniaki, jakby mi żyłki pękły (( Ale co się dziwić, 20 kg więcej do dźwigania Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: Spuchnięte nogi!!!! 31.10.05, 00:25 spuchnięte, spuchnięte...i bolą Odpowiedz Link Zgłoś
konefka29 Re: Spuchnięte nogi!!!! 31.10.05, 08:31 Nogi jak balerony, rece jak serdelki, a twarz nie napisze do kogo podobna Odpowiedz Link Zgłoś
bazylea1 Re: Spuchnięte nogi!!!! 31.10.05, 08:52 mi tez czasem wieczorem puchną nogi, ale po nocy z ułożonymi wyżej przechodzi. czesto sie nie mieszcze w buty... Odpowiedz Link Zgłoś
anulla1 Re: Spuchnięte nogi!!!! 31.10.05, 09:00 Własnie dzisiaj podłozyłam sobie po nogi, złożony koc, żeby mi woda z nich spłyneła i zebym dzisaj mogła jakieś przyzwoite buty ubrać!!!! I co nogi spoko, ale gdzieś ta woda musiała przepłynać- ręce mam spuchnięte- ale to pół biedy, ale pod oczami mam takie wory jakbym płakała pół nocy- musze sobie zrobić jakiś okład z herbaty- bo wyglądam strasznie!!! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
barbaragoralska Re: Spuchnięte nogi!!!! 31.10.05, 19:44 Nic sie nie martwcie. Po porodzie wszystko minie. Ja długo nosiłam buty o nr wieksze i chodziłam bez obrączki. Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: Spuchnięte nogi!!!!-już wiem !!!!!!! 31.10.05, 20:33 Babeczki, lekarz kazał mi nie tylko ograniczyć sól ale wręcz z niej zrezygnować mało tego, mam jak najwięcjej polegiwać żeby nerki lepiej pracowały Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Spuchnięte nogi!!!!-już wiem !!!!!!! 31.10.05, 23:21 r.kruger napisała: > Babeczki, lekarz kazał mi nie tylko ograniczyć sól ale wręcz z niej zrezygnować > mało tego, mam jak najwięcjej polegiwać żeby nerki lepiej pracowały Krugerko, nie chce powazac autorytetu lekarza, ale ograniczenie soli to niestety przesad. Nalezy zwiekszyc ilosc przyjmowanej soli, stowarzyszenia kobiet z gestoza zalecaja wrecz lykanie kapsulek z sola. W sieci jest wiele artykulow na ten temat, jesli chcesz moge poszukac (po niemiecku badz angielsku). Odpowiedz Link Zgłoś