marra1 03.11.05, 15:45 Własnie otwarłam link do statystyki i chciałam nawet wpisać swoje dane, a tam najwyższy wiek to 29,5! Bez możliwości dopisania innej cyfry. Czyżbym była jedyną trzydziestką w tym towarzystwie?!?! Nawet jeśli tak to nie dyskryminujcie staruszek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konefka29 Re: Statystyczny protest!!! 03.11.05, 16:26 Musialas cos zle spojrzec, bo ja przed chwila sprawdzalam i mozna wpisac wiek do 43 lat. A trzydziestek znajdzie sie napewno kilka w tym towarzystwie Statystycznie rzeczywiscie wychodzi cos ponad 29, tzn. dodane sa lata wszytskich listopadowek z forum i podzielone przez ich ilosc. Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: Statystyczny protest!!! 03.11.05, 16:49 potwierdzam jest co nieco szlachetnych "3" Odpowiedz Link Zgłoś
farpakon zycie zaczyna sie po trzydziestce! 03.11.05, 17:22 witaj w klubie trzydziestek! cos zle popatrzylas, czyzby juz "starosc" daje ci sie we znaki, hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
marra1 Re: zycie zaczyna sie po trzydziestce! 03.11.05, 19:56 No faktycznie. Starosc, albo moja mala lobuzica w srodku Odpowiedz Link Zgłoś