mala67 06.11.05, 17:37 zdazaja wam sie?moja mala dzis cala noc przeplakala chyba brzuszek zasnela tylko na 2 godz na moim ramieniu-a ja nasiedzaco-rano miala podwyzszona temp - wezwalam lekarza-to moze byc poczatek kolek (mala ma 5tyg i 3 dni) niewyspana ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aisza24 Re: cala noc nieprzespana 07.11.05, 12:29 Moj synek wczoraj nie spal cały dzien, mial mala drzemki takie na 10 min i to wszystko. Płakał, rzucal sie przy cycu...bidulka,nawet go nie wykapalismy. Dzis byl na szczepieniu i lekarka pow,ze to mogła byc kolka. Przepisala nam czopki na uspokojenie niemowlat Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: cala noc nieprzespana 07.11.05, 14:28 My tez mielismy ciezka noc.Akurat dzius bylam na usg i zrobilam tez brzuszek,a tam full gazow,wiec coz sie dziwic ze nie spal w nocy. Doktorka kazala mi przed karmieniem na brzuchu tez klasc Odpowiedz Link Zgłoś
miodzio_k Re: cala noc nieprzespana 07.11.05, 15:19 1 raz nam sie zdarzylo nie przespać. Oczywiscie wszytkiemu był winien ból brzuszka. Budziliśmy się co chwilkę nawet częściej niż co 1 h a w międzyczasie Julia i tak się wierciła wiec nie było to spanie. Odpowiedz Link Zgłoś