zebra51 21.11.05, 08:42 Rano i wieczorem Jaś daje mi znaki. ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anja.t Re: Kopu, kop :) 21.11.05, 10:28 Ja od kilku dni czuje kopanie A jak nie czuję to znów mam powód do paniki, bo myslę że się cos niedobrego dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: Kopu, kop :) 21.11.05, 10:38 W ciągu dnia nic nie czuje, dopiero jak wieczorem położę się, to czuję. Śmieszne uczucie Jak kuksaniec jest mocniejszy, to podskakuję na łóżku ze strachu D Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka781 Re: Kopu, kop :) 21.11.05, 10:38 A skad wiecie, ze to kopanie? Czy to jest jakos tak charakterystyczne, ze jestescie tego pewne ? Bo ja to mysle, ze to chyba cieżko odróżnic od bulgotania w jelitach. Jestem w 16 tc i chyba narazie nic nie czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
anja.t Re: Kopu, kop :) 21.11.05, 10:50 Ja jestem w drugiej ciazy, więc wiem ze to na pewno kopanie. Myśle ze jak będą pierwsze ruchy to odruzniszs "bulgoty" od kopania Zreszta masz jeszcze czas - w pierwszej ciązy pierwsze ruchy miałam w 20 tygodniu. Teraz jestem na przełomie 16/17. Odpowiedz Link Zgłoś
gu_ga Re: Kopu, kop :) 21.11.05, 14:37 Ja od kilku dni też czuję maluszka Ale jest to raczej łaskotanie niż bulgotanie Moja przyjaciółka, która jest w bardziej zaawansowanej ciąży niż ja, nazwała to dotykiem motyla... Bardzo mi się to spodobało Pozdrawiam, 17t3d. Odpowiedz Link Zgłoś