zuzia81 05.12.05, 10:42 no wlasnie.bo ja juz sie strasznie napalilam i mam nadzieje ze uda nam sie wreszcie spotkac.to jak wybieracie sie??? kasia z haneczka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kulusia Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 05.12.05, 11:22 Ja tez sie napalilam na maxa!!!! warszawka ma sie stawic obowiazkowo!!!! tylko jak my sie poznamy....mozeby jaki transparent?albo inna choragiewke? Odpowiedz Link Zgłoś
alciafedo Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 05.12.05, 11:27 my napewno idziemy czyli o 12 w srode sie widzimy bdziemy pierwszy raz jechac metrem Odpowiedz Link Zgłoś
anniia Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 05.12.05, 12:20 idziemy, obowiazkowo Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 05.12.05, 13:19 my oczywiscie idziemy i tez sie juz doczekac nie mozemy Dziewczyny ale maam nadzieje ze po kinie na jakas kawke wyskoczymy co? no bo przeciez w kinie to sie chyba specjalnie nie nagadamy... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia81 Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 05.12.05, 14:07 dobre pytanie-jak sie rozpoznamy?trzeba by wymyslic jakis znak rozpoznawczy! zupelnie jak na zbiorowej randce w ciemno ma ktos jakies pomysly?a co do kawki to obowiazkowo-o ile hania mi pozwoli... Odpowiedz Link Zgłoś
kulusia Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 05.12.05, 19:23 Ja mam wozek bezowy, niski, bede miala zielona sztruksowa kurtke i czerwony szalik. No i jest duza szansa,ze Antol bedzie sie darl, bo niecierpi stania na spacerach) No chyba, ze bedziemy miec wszystkie czerwone roze w zebach... Odpowiedz Link Zgłoś
alciafedo Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 05.12.05, 20:08 ja bede miala zółta jak jajko czapke ale co umawiamy sie przy kasach?? tak zeby nie stac na dworzu bo zimno a kawka to oczywiscie, tam zaraz obok jest kilka kawiarenek wiec po seansie wybierzemy mam nadzieje, ze Karol jak zawsze bedzie mial dobry humor Odpowiedz Link Zgłoś
alciafedo Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 05.12.05, 20:12 no to w srode o 12 zafundujemy naszym ociechom thrillerek Podwójna GRA he he Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 05.12.05, 20:37 hm dziewczyny to bedziemy musialy wydrukowac sobie wszelkie wskazowki dotyczace ubran, wozkow itd A tak na serio to niektore z nas sie przeciez juz znaja, ja znam zuzie81 i anete d-g, wiec pewnie sie jakos odnajdziemy, a z drugiej strony smieszne byloby podchodzenie do roznych obcych osob i pytanie sie " Ty z wrzesniowek"? )) Jesli o mnie chodzi to ja bede z fotelikiem czerwono-bezowym peg perego Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka8 Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 05.12.05, 23:19 jutro będe wiedziała na 100% czy się z Wami spotkam ale już teraz mam parę pytań. Co zabieracie ze sobą do kina - w sumie to będzie sporo czasu spędzonego poza domem. Nie pytam o pieluszki, chusteczki i takie rzeczy bo wyczytałam, że na każdym seansie sa bez ograniczeń, dostępny jest równiez przewijak. Chodzi mi głownie o spanie i karmienie. Przychodzicie z dzieciaczkami w fotelikach czy w wózkach? Bedziecie je trzymać na rękach czy będą przebyać w fotelikach? No i jak z karmieniem - karmi się na sali czy trzeba gdzieś wychodzić. Pytam, ponieważ moja Zuzka jest marudna i śpi mi mało w ciągu dnia więc spodziewam się, że w kinie spać raczej nie będzie. Może dziewczyny, które już były w Multikinie coś podpowiedzą ze swojego doświadczenia. Pozdrawiamy, Ania i Zuzia Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_zi Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 05.12.05, 23:37 ja tez ide, przyjade z Alicją. Fotelik maxi cosi na stelazu quinny, czerwony. A Alicja juz opisala jak wyglada, to ja sie poleniwię... do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
jadis76 Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 06.12.05, 09:06 ależ Wam dziewczynki zazdroszczę ja już wariuje bez towarzystwa ale niestety poskąpiono mi pewnych umiejętnosci i ... nie mam prawa jazdy... a z tarchomina wózkiem na ursynów zdecydowanie za daleko.. życzę Wam super zabawy i napiszcie jak bylo Monika i Basia Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 06.12.05, 09:09 jadis to szkoda, a moze ktoras z dziewczyn jest z Twoich okolic i razem byscie sie zabraly? Mam pytanie jak na wizycie bylyscie juz u dr Potakiewicz? Odpowiedz Link Zgłoś
jadis76 do kaliaa i zuzia 06.12.05, 14:59 jeszcze nie, bo strasznie dlugo się czeka ;-((( nasza Pani pediatra wprawdzie mówi, że jest ok bo Basia jeszcze nie ma 3 miesięcy i że ona nie widzi u niej nic podejrzanego, ale trochę się zaniepokoilam tym co pisalyście... zastanawialam się czy nie iść do kogoś innego, ale ona podobno jest super sama już nie wiem... myślalam o tym Waszym rehabilitancie a dlugo się czeka na wizytę u niego ? poza tym nie chcę wyjśc na jakąś nawiedzoną mamuśkę, która sama wmawia coroby swojemu dziecku )) Zuzia, a Ty jesteś z moich okolic ? pewnie, ze chętnie bym się zabrala tylko czy damy radę foteli i stelaż do fotelika to trochę rzeczy jest buziaki dla Was dziewczynki i jeśli się nie uda to jeszcze raz milego seansu Odpowiedz Link Zgłoś
jadis76 Re: do kaliaa i zuzia 06.12.05, 15:01 i jeszcze jedno zuzia skoro czekasz na kasę my możemy Ci pożyczyć..)) za podwózkę tylko ja mam duży stelaż ostrzegam do mutsy Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: do kaliaa i zuzia 06.12.05, 15:47 jadis u tego rehabilitanta wcale prawie sie nie czeka, albo ja tak trafilam. jak bedzies chciala to podam Ci namiary, ja ide znowu do niego w sobote Odpowiedz Link Zgłoś
jadis76 Re: do kaliaa i zuzia 06.12.05, 18:16 to może podaj mi te namiary... skoro można na sobote to może pójdę do niego wcześniej i w zależności od tego co on powie albo pójdę do Pani Doktor albo sobie odpuszczę... nie darowalabym sobie, gdyby się okazalo, że coś zaniedbalam Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: do kaliaa i zuzia 06.12.05, 18:19 Paweł Zawitkowski tel. 0-501330872; e-mail: ppolek@poczta.onet.pl; wizyta kosztuje 80 zl i trwa okolo godzinki, jadis a ja sobie mysle ze zawsze lepiej chuchac na zimne... Odpowiedz Link Zgłoś
ninjo O Zawitkowskim 14.01.06, 23:06 I my do niego poszlysmy, a w zasadzie, to on do nas przyszedl. No i po prostu jestem ZACHWYCONA! Wczesniej chodzilismy do roznych: ortopedow, neurologow i fizjoterapeutow i kazdy mowil co innego. Dopiero z jego konsultacji jestem w 100% zadowolona. Widac, ze ma bardzo duza wiedze i jest pewien tego, co mowi. Poza tym ma po prostu niesamowite podejscie do dzieci, mala sie smiala co chwile, mimo, ze byla juz bardzo zmeczona i glodna (z nami by na pewno plakala w takiej sytuacji). Wiec w koncu rozwial nasze wszelkie watpliwosci: Natalka nie ma napiecia miesniowego, tylko lekka asymetrie. A drobny kręcz szyjny, ktory wynikal wlasnie z asymetrycznego ulozenia juz wlasciwie zniknal (i proponowane bolesne masaze w ogole nie byly potrzebne i tak naprawde powinny byc stosowane na zupelnie inny rodzaj kręczu). Wiec sobie cwiczymy czasami z P. Zawitkowskim i codziennie w domu (a wlasciwie stosujemy porady dotyczce noszenia, pielegnacji, zabawy - oto link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=384&w=25823002&v=2&s=0 ) i jest super Tylko sie zastanawiam, jak on znajduje czas na: prace w IMiD, praktyka prywatna, magazyny dzieciece, proagramy w TV, szkoly rodzenia... i do tego sprawia wrazenie czlowieka, ktory jest sila spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
miodzio_k Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 06.12.05, 09:25 Szkoda że mieszkam daleko od was bo chętnie bym się wybrała z wami. Buuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
anniia Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 06.12.05, 12:31 ja bede miala zielona kurtke a na fotelik samochodowy załoze pieska zebuloo moze tak sie jakos rozpoznamy Odpowiedz Link Zgłoś
alciafedo Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 06.12.05, 13:02 To swietny pomysl z tym pieskiem ja tez zawiesze Zebuloo Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 06.12.05, 13:11 ja mamn zawsze na foe\teliku zebuloo Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia81 Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 06.12.05, 13:16 to i ja zawiesze.o ile uda mi sie przyjechac czekam az przyjdzie kasa ale jestem dobrej mysli bo juz powinna byc!jak bede jechala to moge zabrac ze soba jadis o ile zechce!a!my mamy fotelik pomaranczowy jak kombinezony drogowcow na stelazu trojkolowym.ale znak rozpoznawczy to pieski zebuloo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ninjo Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 06.12.05, 13:31 my tez sprobujemy sie pojawic tylko jeszcze nie wiem czy bede miala samochod do dyspozycji, okaze sie jutro dopiero rano oczywiscie bedziemy mialy zawieszonego pieska Zebuloo na foteliku (na stelazu Quinny trojkolowym) jak zawsze )) Odpowiedz Link Zgłoś
alciafedo Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 06.12.05, 13:48 ale bedzie czad jak przyjedzie nas duzo wszystkie dzieciaki z pieskami Zebuloo wezme aparat Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 06.12.05, 13:58 no super bedzie ja juz sie nie moge doczekac i aparat tez wezme po to zeby sfotografowac wszystkie dzieciaki wrzesniowe z pieskami bo mi rodzinka nie wierzy ze wszystkie je mamy skzoda ze skonczyl sie sezon na kombiznezony z h&m ale bylby czad jakby wszystkie maluchy byly z zebuloo i w tych samych kombinezonach Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaela Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 06.12.05, 14:03 Ale Wam zazdroszcze... i spotkania i kina. Pochwa+cie sie potem koniecznie zdjeciami na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
kulusia Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 06.12.05, 16:01 a my ni mamy zeboloo(ale i tak Was znajdziemy;P Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_zi Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 06.12.05, 16:07 jestem zła. Do której trwa seans? Muszę być na 15 najpóźniej na bielanach. Sprzedałam auto i podpisuję umowę (hurrra, będę nareszcie z jednym samochodem))) Nie sądziłam ze sprzedam tak szybko i że właśnie 7 grudnia. I teraz nie wiem czy jechać czy nie. Bardzo chcę tam być z Wami!!!!!!!!!! Czy seans o 14 sie skonczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 06.12.05, 16:12 napisane ze film trwa 122 minuty Odpowiedz Link Zgłoś
tufda Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 15.01.06, 01:37 oj to będzie Mamuś a Mamuś. Dziewczyny z forum Październik 2005 też się wybierają. Wiem bo często tam piszę. Miałam termin na 02.10 i choć moja Marysia urzodziła się 12.09 sentyment do forum pozostał. No to będzie silna grupa pod wezwaiem Wrzesień/październik 2005. Do zobaczyska Odpowiedz Link Zgłoś
alciafedo Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 15.01.06, 09:45 ja niestety pacuje do 13.30 ale w srode bedzie luzniejszy dzien to moze uda mi sie wyjsc ale to bed e wiedzial dopiero we wtorek albo w sode rano wtedy maz wyszykuje mi Karola a ja z nim przyjade ale nic na 100% nie mge obiecac poprzednim razem bylo super wiec bardzo bysmy chcieli pojsc Odpowiedz Link Zgłoś