Dodaj do ulubionych

to kto idzie w srode do kina??????????????

05.12.05, 10:42
no wlasnie.bo ja juz sie strasznie napalilam i mam nadzieje ze uda nam sie
wreszcie spotkac.to jak wybieracie sie???
kasia z haneczka
Obserwuj wątek
    • kulusia Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 05.12.05, 11:22
      Ja tez sie napalilam na maxa!!!!
      warszawka ma sie stawic obowiazkowo!!!!
      tylko jak my sie poznamy....mozeby jaki transparent?albo inna choragiewke?
    • alciafedo Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 05.12.05, 11:27
      my napewno idziemy
      czyli o 12 w srode sie widzimy

bdziemy pierwszy raz jechac metrem
      • anniia Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 05.12.05, 12:20
        idziemy, obowiazkowo
        • kaliaa Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 05.12.05, 13:19
          my oczywiscie idziemysmile i tez sie juz doczekac nie mozemy smile
          Dziewczyny ale maam nadzieje ze po kinie na jakas kawke wyskoczymy co? no bo
          przeciez w kinie to sie chyba specjalnie nie nagadamy...
          • zuzia81 Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 05.12.05, 14:07
            dobre pytanie-jak sie rozpoznamy?trzeba by wymyslic jakis znak rozpoznawczy!
            zupelnie jak na zbiorowej randce w ciemno smile ma ktos jakies pomysly?a co do
            kawki to obowiazkowo-o ile hania mi pozwoli...
            • kulusia Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 05.12.05, 19:23
              Ja mam wozek bezowy, niski, bede miala zielona sztruksowa kurtke i czerwony szalik. No i jest duza szansa,ze Antol bedzie sie darl, bo niecierpi stania na spacerachsmile)
              No chyba, ze bedziemy miec wszystkie czerwone roze w zebach...smile
              • alciafedo Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 05.12.05, 20:08
                ja bede miala zółta jak jajko czapke
                ale co umawiamy sie przy kasach??
                tak zeby nie stac na dworzu bo zimno

a kawka to oczywiscie,
                tam zaraz obok jest kilka kawiarenek wiec po seansie wybierzemy

mam nadzieje, ze Karol jak zawsze bedzie mial dobry humor smile
    • alciafedo Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 05.12.05, 20:12
      no to w srode o 12 zafundujemy naszym ociechom thrillerek
      Podwójna GRA
      he he
      • kaliaa Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 05.12.05, 20:37
        hm dziewczyny to bedziemy musialy wydrukowac sobie wszelkie wskazowki dotyczace
        ubran, wozkow itd smile
        A tak na serio to niektore z nas sie przeciez juz znaja, ja znam zuzie81 i
        anete d-g, wiec pewnie sie jakos odnajdziemy, a z drugiej strony smieszne
        byloby podchodzenie do roznych obcych osob i pytanie sie " Ty z
        wrzesniowek"? smile))
        Jesli o mnie chodzi to ja bede z fotelikiem czerwono-bezowym peg perego
    • aneczka8 Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 05.12.05, 23:19
      jutro będe wiedziała na 100% czy się z Wami spotkam ale już teraz mam parę pytań.
      Co zabieracie ze sobą do kina - w sumie to będzie sporo czasu spędzonego poza
      domem. Nie pytam o pieluszki, chusteczki i takie rzeczy bo wyczytałam, że na
      każdym seansie sa bez ograniczeń, dostępny jest równiez przewijak. Chodzi mi
      głownie o spanie i karmienie. Przychodzicie z dzieciaczkami w fotelikach czy w
      wózkach? Bedziecie je trzymać na rękach czy będą przebyać w fotelikach? No i jak
      z karmieniem - karmi się na sali czy trzeba gdzieś wychodzić. Pytam, ponieważ
      moja Zuzka jest marudna i śpi mi mało w ciągu dnia więc spodziewam się, że w
      kinie spać raczej nie będzie.
      Może dziewczyny, które już były w Multikinie coś podpowiedzą ze swojego
      doświadczenia.
      Pozdrawiamy,
      Ania i Zuzia
    • sylwia_zi Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 05.12.05, 23:37
      ja tez ide, przyjade z Alicją. Fotelik maxi cosi na stelazu quinny, czerwony. A
      Alicja juz opisala jak wyglada, to ja sie poleniwię...
      do zobaczenia
    • jadis76 Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 06.12.05, 09:06
      ależ Wam dziewczynki zazdroszczę
      ja już wariuje bez towarzystwa
      ale niestety poskąpiono mi pewnych umiejętnosci i ... nie mam prawa jazdy...
      a z tarchomina wózkiem na ursynów zdecydowanie za daleko..
      życzę Wam super zabawy i napiszcie jak bylo
      Monika i Basia
      • kaliaa Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 06.12.05, 09:09
        jadis to szkoda, a moze ktoras z dziewczyn jest z Twoich okolic i razem byscie
        sie zabraly? Mam pytanie jak na wizycie bylyscie juz u dr Potakiewicz?
        • jadis76 do kaliaa i zuzia 06.12.05, 14:59
          jeszcze nie, bo strasznie dlugo się czeka ;-(((
          nasza Pani pediatra wprawdzie mówi, że jest ok bo Basia jeszcze nie ma 3
          miesięcy i że ona nie widzi u niej nic podejrzanego, ale trochę się
          zaniepokoilam tym co pisalyście...
          zastanawialam się czy nie iść do kogoś innego, ale ona podobno jest super
          sama już nie wiem...
          myślalam o tym Waszym rehabilitancie
          a dlugo się czeka na wizytę u niego ?
          poza tym nie chcę wyjśc na jakąś nawiedzoną mamuśkę, która sama wmawia coroby
          swojemu dziecku wink))
          Zuzia, a Ty jesteś z moich okolic ?
          pewnie, ze chętnie bym się zabrala tylko czy damy radę
          foteli i stelaż do fotelika to trochę rzeczy jest
          buziaki dla Was dziewczynki i jeśli się nie uda to jeszcze raz milego seansu
          • jadis76 Re: do kaliaa i zuzia 06.12.05, 15:01
            i jeszcze jedno
            zuzia skoro czekasz na kasę my możemy Ci pożyczyć..wink))
            za podwózkę wink
            tylko ja mam duży stelaż ostrzegam
            do mutsy
            • kaliaa Re: do kaliaa i zuzia 06.12.05, 15:47
              jadis u tego rehabilitanta wcale prawie sie nie czeka, albo ja tak trafilam.
              jak bedzies chciala to podam Ci namiary, ja ide znowu do niego w sobote
              • jadis76 Re: do kaliaa i zuzia 06.12.05, 18:16
                to może podaj mi te namiary...
                skoro można na sobote to może pójdę do niego wcześniej i w zależności od tego
                co on powie albo pójdę do Pani Doktor albo sobie odpuszczę...
                nie darowalabym sobie, gdyby się okazalo, że coś zaniedbalam
                • kaliaa Re: do kaliaa i zuzia 06.12.05, 18:19
                  Paweł Zawitkowski tel. 0-501330872; e-mail: ppolek@poczta.onet.pl;
                  wizyta kosztuje 80 zl i trwa okolo godzinki, jadis a ja sobie mysle ze zawsze
                  lepiej chuchac na zimne...
                  • ninjo O Zawitkowskim 14.01.06, 23:06
                    I my do niego poszlysmy, a w zasadzie, to on do nas przyszedl.
                    No i po prostu jestem ZACHWYCONA! Wczesniej chodzilismy do roznych: ortopedow,
                    neurologow i fizjoterapeutow i kazdy mowil co innego. Dopiero z jego
                    konsultacji jestem w 100% zadowolona. Widac, ze ma bardzo duza wiedze i jest
                    pewien tego, co mowi. Poza tym ma po prostu niesamowite podejscie do dzieci,
                    mala sie smiala co chwile, mimo, ze byla juz bardzo zmeczona i glodna (z nami
                    by na pewno plakala w takiej sytuacji).
                    Wiec w koncu rozwial nasze wszelkie watpliwosci: Natalka nie ma napiecia
                    miesniowego, tylko lekka asymetrie. A drobny kręcz szyjny, ktory wynikal
                    wlasnie z asymetrycznego ulozenia juz wlasciwie zniknal (i proponowane bolesne
                    masaze w ogole nie byly potrzebne i tak naprawde powinny byc stosowane na
                    zupelnie inny rodzaj kręczu). Wiec sobie cwiczymy czasami z P. Zawitkowskim i
                    codziennie w domu (a wlasciwie stosujemy porady dotyczce noszenia, pielegnacji,
                    zabawy - oto link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
                    f=384&w=25823002&v=2&s=0 ) i jest super smile

Tylko sie zastanawiam, jak on znajduje czas na: prace w IMiD, praktyka
                    prywatna, magazyny dzieciece, proagramy w TV, szkoly rodzenia... i do tego
                    sprawia wrazenie czlowieka, ktory jest sila spokoju
    • miodzio_k Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 06.12.05, 09:25
      Szkoda że mieszkam daleko od was bo chętnie bym się wybrała z wami. Buuuuuuuuuuu
      • anniia Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 06.12.05, 12:31
        ja bede miala zielona kurtke a na fotelik samochodowy załoze pieska zebuloo
        moze tak sie jakos rozpoznamy
        • alciafedo Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 06.12.05, 13:02
          To swietny pomysl z tym pieskiem
          ja tez zawiesze Zebuloo
          • kaliaa Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 06.12.05, 13:11
            ja mamn zawsze na foe\teliku zebuloo smile
            • zuzia81 Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 06.12.05, 13:16
              to i ja zawiesze.o ile uda mi sie przyjechac sad czekam az przyjdzie kasa ale
              jestem dobrej mysli bo juz powinna byc!jak bede jechala to moge zabrac ze soba
              jadis o ile zechce!a!my mamy fotelik pomaranczowy jak kombinezony drogowcow na
              stelazu trojkolowym.ale znak rozpoznawczy to pieski zebuloo!!!
              • ninjo Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 06.12.05, 13:31
                my tez sprobujemy sie pojawic smile tylko jeszcze nie wiem czy bede miala samochod
                do dyspozycji, okaze sie jutro dopiero rano
                oczywiscie bedziemy mialy zawieszonego pieska Zebuloo na foteliku (na stelazu
                Quinny trojkolowym) jak zawsze wink))
              • alciafedo Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 06.12.05, 13:48
                ale bedzie czad jak przyjedzie nas duzo
                wszystkie dzieciaki z pieskami Zebuloo
                wezme aparat
                • kaliaa Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 06.12.05, 13:58
                  no super bedzie ja juz sie nie moge doczekac i aparat tez wezme smile po to zeby
                  sfotografowac wszystkie dzieciaki wrzesniowe z pieskami bo mi rodzinka nie
                  wierzy ze wszystkie je mamy smile skzoda ze skonczyl sie sezon na kombiznezony z
                  h&m ale bylby czad jakby wszystkie maluchy byly z zebuloo i w tych samych
                  kombinezonach smile
                  • agnieszkaela Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 06.12.05, 14:03
                    Ale Wam zazdroszcze... i spotkania i kina. Pochwa+cie sie potem koniecznie
                    zdjeciami na forum!
                    • miodzio_k chcemy koniecznie zobaczyć ZDJECIA!!!!!!!!!!!!!!!! 06.12.05, 14:31

• kulusia Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 06.12.05, 16:01
                      a my ni mamy zeboloosad(ale i tak Was znajdziemy;P
    • sylwia_zi Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 06.12.05, 16:07
      jestem zła. Do której trwa seans? Muszę być na 15 najpóźniej na bielanach.
      Sprzedałam auto i podpisuję umowę (hurrra, będę nareszcie z jednym
      samochodemsmile))) Nie sądziłam ze sprzedam tak szybko i że właśnie 7 grudnia. I
      teraz nie wiem czy jechać czy nie. Bardzo chcę tam być z Wami!!!!!!!!!! Czy
      seans o 14 sie skonczy???
      • kaliaa Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 06.12.05, 16:12
        napisane ze film trwa 122 minuty
    • tufda Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 15.01.06, 01:37
      oj to będzie Mamuś a Mamuś. Dziewczyny z forum Październik 2005 też się
      wybierają. Wiem bo często tam piszę. Miałam termin na 02.10 i choć moja Marysia
      urzodziła się 12.09 sentyment do forum pozostał.
      No to będzie silna grupa pod wezwaiem Wrzesień/październik 2005.
      Do zobaczyska
    • alciafedo Re: to kto idzie w srode do kina?????????????? 15.01.06, 09:45
      ja niestety pacuje do 13.30
      ale w srode bedzie luzniejszy dzien to moze uda mi sie wyjsc
      ale to bed e wiedzial dopiero we wtorek albo w sode rano

wtedy maz wyszykuje mi Karola a ja z nim przyjade

ale nic na 100% nie mge obiecac

poprzednim razem bylo super
      wiec bardzo bysmy chcieli pojsc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka