Dodaj do ulubionych

Mleczko Bebilon HA 1 oddam- Białystok

08.12.05, 12:25
Witajcie mamusie. Jestem z tych sierpniowych smile Mam do oddania rozpoczętą w
zeszłą środę puszkę mleczka j.w. Miałam troszkę kłopotów z 1 piersią i
musiałam dokarmić maluszka, zużyliśmy 4x4 miarki, więc pucha jest prawie
cała. Nam już nie jest potrzebne, a szkoda, żeby się zmarnowało. jak któraś
chce, to niech pisze na adres gazetowy.
Obserwuj wątek
    • murken Re: Mleczko Bebilon HA 1 oddam- Białystok 08.12.05, 15:23
      Cześć Magda! A co się stało,że chcesz oddać mleczko? Czytałam,na forum
      karmienie piersią,że miałaś problemy.My używaliśmy NAN ha 1 ...do
      dzisiaj.Bylismy ,u lekarza i własnie potwierdziły się moje przypuszczenia -
      skaza białkowa.Przechodzimy na Bebilon pepti stopniowo.Na razie mieszamy
      mleczka ,bo roznice w smaku są ogromne. Pozdrawiamy. Z jakiego jesteś osiedla?
      • magda.mich Re: Mleczko Bebilon HA 1 oddam- Białystok 09.12.05, 16:48
        Przez przypadek zajrzałam ..... miałam problem z piersią (pewnie czytałaś na
        forum o karmieniu) i dlatego kupiłam mleczko, żeby malucha dokarmić w razie
        czego. Dostał 4 razy mieszankę, niechętnie.....Teraz dalej jesteśmy na piersi,
        z czego ogromnie się cieszę! myślałam, że może któraś z mam zechce, to mogę
        oddać zaczętą puchę. My już nie potrzebujemy, po co ma się marnować. A jestem z
        Wysokiego Stoczku (bardziej okolice cerkwii na Antoniukusmile. A ty?
        I współczuję skazy....A ja właśnie testuję bezmleczność swego syna, tzn.
        zaczęłam podjadać jpogurty - do tej pory nic z nabiału nie jadłam.....
        • murken Re: Mleczko Bebilon HA 1 oddam- Białystok 09.12.05, 20:11
          Mieszkamy na Słonecznym Stoku - Leśnej Dolinie.Jestem jedyna z Białegostoku na
          naszym forum,szkoda. Warszawianki organizowały juz spotkania kinowo -
          kawiarniane.Z nabiałem to jesteś twardziel,wytrzymałas ponad 3 m-ce! Jeszcze
          jak byliśmy w szpitalu,to juniorowi wyskoczyły krostki na brzuszku po zupie
          mlecznej na sniadanie i twarożku na kolacje. Położne twierdziły,że wysypka jest
          od szpitalnych pieluszek.Później wyszlismy ze szpitala i po kilku dniach ja już
          nie mogłam karmić piersią.Po mleczku Nan Ha skaza wyszła bardzo późno.Wczoraj
          Konradek miał drugie szczepienie i bardzo wymiotował w nocy.Jestem zła na
          pediatre ,bo nie powinnam szczepić i zmieniać mleka jednoczesnie.Uczymy sie na
          błedach,szkoda ,że kosztem własnych dzieci.Słyszałam że na Wysokim Stoczku jast
          b.dobry pediatra -Dr Kiss. Wiesz coś o tym?
          • magda.mich Re: Mleczko Bebilon HA 1 oddam- Białystok 09.12.05, 20:42
            Kiss jest znany, a przez to że znany to i zaganiany. Ja co prawda chodzę do
            innej kobietki, ale kiedyś trafiłam przez przypadek do Kissa i w ciągu mojej
            jednej wizyty odebrał 2 telefony i jeszcze babka z rejestracji mu tyłek
            zawracała. ja tak nie lubię.
            Współczuję tej skazy szczerze....biedaczki .....
            A ze Słonecznego stoku mój mąż pochodzi smile)
            Co do spotkania, to może i my coś uknujemy ??... jak cosik to po świętach można
            byłoby się spotkać, ja to grafik mam ogólnie dość napięty, hehehe. Pożyjemy,
            zobaczymy, w sumie między naszymi bąblami chyba ze dwa tyg. różnicy, co? Tylko
            że w naszym mieście to nawet nie bardzo jet gdzie iść z takimi maluchami.....
            możemy zebrać brygadę forumowych mamusiek smile ale tych młodszych stażem, bo
            zauważyłam, że są i takie, co już od dawna się znają i spotykają.
            pozdrawiam
            • murken Re: Mleczko Bebilon HA 1 oddam- Białystok 10.12.05, 15:48
              Naszego białostockiego forum juz nie odwiedzam z braku czasu.A z moim Krasnalem
              cieżko jest wyjsc gdziekolwiek, bo potwornie sie drze jak ubieram go na
              podwórko.Wcześniej tego nie było,doszlam do wniosku ,że krepuja go zimowe
              ciuszki.A od 2 tyg mam problem z usypianiem małego,po swiętach może faktycznie
              będzie lepiej.Może zaprosimy Cię do nas? Juniorek urodzil sie 6 IX . Buziaczki
    • santta Re: Mleczko Bebilon HA 1 oddam- Białystok 10.12.05, 16:16
      To jeszcze ja sie dołączę. Co prawda nie potrzebuje mleczka, ale jestem z
      Białegostokuwink. Jakos bardziej jestem przywiązana do sierpnia,chociaż Majusia
      urodziła sie z tygodniowym poslizgiem we wrześniu.
      Co prawda mało pisze, ale dużo czytam i jak sie zrobi cieplej to chętnie
      przylączę sie do spaceru wink)
      • murken Re: Mleczko Bebilon HA 1 oddam- Białystok 10.12.05, 16:42
        oooo,świetnie,a może jeszcze ktoś się ujawni?
        • magda.mich Re: Mleczko Bebilon HA 1 oddam- Białystok 20.12.05, 10:17
          Koniecznie kobietki będziemy musiały się spotkaćsmile ja przez dłuższy czas sie nie
          odzywałam bo miałam problemy z kompem.
          Bądźmy w kontakcie w tym wątku, ok?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka