Dodaj do ulubionych

23.12.2005

23.12.05, 07:40
No i znów mam przyjemność rozpocząć nasz pamiętnik smile, jak zwykle przez
bezsenność sad(( Chciałam dać szansę innej, bo ja już raz otwierałam dzień...
Hm, ale tak głupio pisać i odpowiadać na inne posty bez rozpoczęcia dnia wink)).
Więc Dzień Dobry wszystkim. Pewnie dziś będziemy zalatane nieco. Ja zamierzam
właśnie namoczyć groch, a właściwie fasolę i pomyśleć o kuchni. No jeszcze
trochę popracuję, ale już tylk nad kartami świątecznymi smile. Pszczółko, piękna
ta kartka!!!!!
Obserwuj wątek
    • anja.t Re: 23.12.2005 23.12.05, 08:14
      Ho ho ho!!! Witam z rańcasmile Ja dziś jeszcze w pracy. Ale wcześniej wychodzę -
      muszę kupic jeszcze jeden prezent. Jutro wyjeżdżam do rodziców. Tydzień
      wolnego. Hurrrra!!!!!
      • mysza_33 Re: 23.12.2005 23.12.05, 08:59
        Ja zmykam do rodziny pojutrze, ale na forum nie będzie mnie chyba tylko 2 dni...
        Zresztą zobaczymy. Jak zatęsknię to i tak zajrzę - u teściów nie, ale moi
        rodzice mają dostęp do internetu i pewnie się nie oprę, by zajrzeć tam w
        poniedziałek po południu wink.
        Jednak jeszcze się nie żegnam, bo Wigilię spędzamy w domku, więc będę cały czas
        blisko kompa ...w razie potrzeby.... smile)))
        Życzenia też będą w swoim czasie wink
        • kkatie Re: 23.12.2005 23.12.05, 09:13
          ja wczoraj caly dzien porzadki robilam swiateczne i bylam niesamowicie
          zmeczona. tak, ze polozylam sie do lozka juz o 21, jak synek zasnal. i
          cieszylam sie, ze sobie pospie...
          tak sie wiercilam i przekladalam z boku na bok, ze dopiero o 23 zasnelam uncertain
          a dzis rano ubralam z synkiem choinke big_grin
          bedzie mial gdzie broic wink
          • pszczolka2 Re: Witajcie kochane Moje:) 23.12.05, 09:31
            A Ja też wcześniej wstałam, ale musiałam wyprawić męża do pracy, zrobić
            śniadako i takie tamsmile Teraz mam sporo pracy, zaczynam od galarety po sałatke i
            kapuste. Wczoraj kupiliśmy z mężusiem prezent dla naszego "s" zobaczycie na
            zdjęciach po świętach. Mnie na forum napewno nie będzie w niedziele, jutro
            pewnie, że tak i w poniedziałek również, oczywiście nie cały czas ale będe
            zaglądacsmile
            A Ja kochana moja drugi dzień z rzędu zamykałam nasz pamiętnik hihi.
            Miłego dnia i (mało pracy) życzęsmile))

Pozdrawiam,Ola
            • kkatie Re: Witajcie kochane Moje:) 23.12.05, 10:24
              a mnie na pewno przez cale swieta na forum nie bedzie. jade do rodzicow, wiec
              nie wypada od razu do kompa i w internecie siedziec.
              ale kto wie, moze sie skusze na chwilke wink
              • larakrofft Re: Witajcie kochane Moje:) 23.12.05, 10:45
                ja dzis w pracy
                a przygotowania do świąt to tylo porzadek i prezenty
                bo gotowac nic nie muszę -robie tylko sałatke reszta mama i teściowa
                dzis ide do babci do szpitala po pracy
                jutro w domu
                pierwszy dzien swiat u mamy a drugi u znajomych wiec sporadycznie bede zagladac.

najbardziej ciesze sie ze spotkan rodzinnych i wolnego !!!
                • anja.t Re: Witajcie kochane Moje:) 23.12.05, 11:23
                  a ja juz wychodzę z pracy. Trzymajcie się dziewczyny. Jedzcie dużo, bo teraz
                  mozecie bezkarnie. I jeszcze raz Wam zyczę wesołych i spokojnych swiąt.
                  Odezwę się przed Sylwestrem. Pa pa pa pa.
                  • finka11 Re: Witajcie kochane Moje:) 23.12.05, 11:36
                    Hej! Z tym objadaniem się u mnie krucho, lekarz pozwolił mi przytyć tylko 1 kg
                    do następnej wizyty, a ja już 2,5 przybrałam, a wizyta dopiero po świętach, oj
                    będzie krzyczał. Czy Wy też macie taki apetyt?
                    A w kwestii przygotowań świątecznych też nie muszę gotować, bo święta u rodziców
                    i teściów. Oczywiście jutro spędzę cały dzień z mamą w kuchni, ale raczej w
                    charakterze "pomocy kuchennej". Tylko Rybę po Marynarsku robię sama od A do Z.
                    A w kwesti samopoczucia to dopadło mnie choróbsko, ale mam zamiar je wygrzać.
                    Dzidzia daje znać o sobie, co zawsze wywołuje u mnie radość.
                    Pozdrawiam i życzę udanego dnia.
                    • mysza_33 Re: Witajcie kochane Moje:) 23.12.05, 11:55
                      Geh Finko, ja apetyt mam nieziemski, zwłaszcza na słodkie, ale tyle wcześniej
                      nie przybierałam. Nie wiem, ile teraz ważę. Na pewno więcej, bo czuję i widzę.
                      Prawda, że za dużo się nie powinno przybierać, bo to nieczemu nie służy, ale
                      czasem niektórych kobiet taka uroda. Jedz z umiarem, ale się aż tak bardzo tym
                      nie sięganiem po nic nie katuj. W Święta to byłby chyba grzech wink))

Poniżej wklejam link do mojego postu w którym podaję miksturkę na gardełko i dla
                      przeziębionych. O ile ta pierwsza jest nie za smaczna - ale nią się tylko płucze
                      to tą drugą bardzo lubię i jest najlepszym lekiem na wszelkie choróbska smile

Podsyłam, bo skoro już się raz tyle napisałam to niech korzysta każdy
                      potrzebujący smile, kto chce uciec chorobie, papa i bądź szybciutko zdrowa.

Oto link:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33394&w=33693702&a=33891861
    • pszczolka2 Re: 23.12.2005 23.12.05, 12:00
      A u mnie już galareta nastawiona, warzywa się gotują, pranie zrobione i sie
      jeszcze robi. Zdjęcia wysłane to wszystko grasmile))
      Ale cisza na wąteczki hihi, wszystkie zapracowane i bardzo dobrzesmile

Pozdrawiam,Ola
      • finka11 Re: Mysza dzięki za mieszanki 23.12.05, 12:03
        Chyba zastosuję te domowe sposobysmile
        Pszczółko pracuś z Ciebie, nie na darmo masz taki nick.
        • pszczolka2 Re: finko to prawda:))) 23.12.05, 12:56
          Pozdrawiam,Ola

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka