Dodaj do ulubionych

Chodzicie na basen???

07.02.06, 17:37
czy z jakuzzi też można kożystać?
jak czujecie sie z waszymi brzuszkami na basenie ?
Obserwuj wątek
    • lila_m Re: Chodzicie na basen??? 07.02.06, 18:06
      Ja bym może i chodziła, ale:
      - boję się że złapie jakiegoś grzybka ( u mnie ma to miejsce bardzo szybko, a
      lepiej nie ryzykować w ciąży)
      - po drugie gdzie ja bym znalazła taki gigantyczny kostium dla siebie, hihihi
      - do drugiego - czuję się jak hipopotamica Gloria z Madagaskaru
      - mimo wszystko w takie mrozy wolę nie ryzykować z zawsze jednak wilgotną głową
      (mam długie włosy ich suszenie suszarką trwa wieki)
      Basen sobie zostawię na po ciąży, w ramach treningu odchudzania hipopotamicy smile

pozdrawiam, Lila
      • floraservice Lila, nie przesadzaj... 07.02.06, 19:00
        wcale nie wygladasz jak Gloria... widziałam Twoje zdjęcia i mam porównanie z
        moim brzuszyskiem wink), bo dokładnie się wczoraj obejrzałam ze wszystkich stron
        w lustrze. Mogłabym sie nabawic kompleksów, gdyby nie moje wrodzone poczucie
        humoru na temet swojego własnego wygladu. Nie dość, ze mała, to jeszcze blada i
        piegowata... wink))))))))
        • anja.t Re: Lila, nie przesadzaj... 07.02.06, 19:20
          No właśnieLila nie przesadzaj. Nie widziałaś chyba hipopotama. A nie mówiąć już
          o słoniu... he he he. Ja jakbym wlazła do basenu to połowa wody by wyleciała.
          Ale tak na powaznie - ja bym chodziła nabasen, alepo prostu nie mam czasu. A
          przydałoby mi się trochę ruchu,bo myslę, że przez to że siedzę przy biurku
          nonstop ponad 8 godz. dziennie więcej tyję.
          • larakrofft Re: tak zapytałam bo... 07.02.06, 19:37
            ten moj wyjazd do Mikołajek wiąże sie z basenem
            jest tam fajny kompleks basenów i jeden wieczór mamy tam spedzic i zastanawiam sie czy powinnam pokazac sie ludziką z pracy z takim brzuchalem
            może ewentualnie ukryje sie w jakuzzi szybciutko sącząc jakiś soczek smile!!!!
          • lila_m dzięki za pocieszenia 10.02.06, 11:15
            Dzięki dziewczyny za słowa pocieszenia, ale ja już przytyłam prawie 20kg.
            Powinnam ściśle przestrzegać diety, nie jeść "normalnie", nie mówiąc
            o "smaczkach". Od wczoraj np mam 2 kg na plusie. Tragedia .... sad
    • linn3 Re: Chodzicie na basen??? 07.02.06, 19:48
      chodziłam na basen i było mi z tym bardzo fajnie, ale po nieprawidlowej
      cytologii przestałam, wolę nie ryzykowaćwink)
      • kropka1005 Re: Chodzicie na basen??? 07.02.06, 20:35
        a ja chodze od 2 miesięcy 2 razy w tygodniu.czuję się świetnie, korzystam z
        jacuzzi i z masaży wodnych. nie wyobrażam sobie nie pójść na basen.ze zdrowiem
        na razie ok więc nie przestaję.
    • ab76 Re: Chodzicie na basen??? 08.02.06, 16:43
      Właśnie się dziś wybieram. Chodziłam trochę na początku, potem tak jakoś wyszło
      że przestałam..a potem to się nie mieściłam w kostium wink. Ale już mam nowy,
      większy smile. Idziemy z mężem na 19. Biorąc pod uwagę pracę- to jest zbawienne
      dla mojego kręgosłupa.
      Pozdrawiam. Agnieszka
      • kapuhy_a Re: Chodzicie na basen??? 08.02.06, 19:01
        Ale masz fajnie...gdyby mój mąz chciał mnie zabierać na basen...zabrał mni eraz
        odkąd się znamy na początku znajomości i podejrzewam,że raczej chodziło o lekcję
        poglądową co ona tam ma pod tym ubraniem i czy na bank jest wszystko ok(a nie
        jakaś Miriam nie daj Boże).A teraz jak przypominam średniej wiielkości auto
        dostawcze to chyba się wstydzi że gruba jestem...
        Korzystam jedyni ez pryszniców w domu choć poleżałoby się w wodzie...oj poleżało sad
        • ab76 Re: Chodzicie na basen??? 09.02.06, 10:52
          Prawie zawsze chodzimy razem, zresztą sama to się troszkę boję. Popływaliśmy
          wczoraj- od razu lepiej się spało. Brzuchal to mam niczego sobie, ale się nie
          wstydzimy (ani on, ani ja) zresztą na basen przychodzą różni ludzie. Więc jak
          tylko masz ochotę i lekarz nie widzi przeciwwskazań to polecam! Chociaż przez
          te 45 minut nie czuje się dodatkowych kilogramów wink.
          Pozdrawiam serdecznie. Agnieszka
          • kropka1005 Re: Chodzicie na basen??? 09.02.06, 14:12
            Ja równiez z mężem chodzę - dla jego zdrowia równiez, a biorac pod uwagę ciągłe
            gonitwy nie wiadomo za czym na basenie mozemy pospedzać ze sobą czas...Naprwdę
            podobnie jak moja przedmówczyni POLECAM basen to świetny relaks, no i w pewnym
            stopni ćwicząc cały czas przygotowujemy sie do porodu...
            • aiowa Re: Chodzicie na basen??? 10.02.06, 11:50
              mnie sie marzy strasznie basen!!!
              Ale w Bielsku to tak nie bardzo chyba...i jak sie zrobi cieplej to chyba do
              Jaworzna sie wybioresmileMysle ze to cos wspanialego i mozna sie przeciez naprawde
              troche lzej poczucsmile
          • ginalu Re: Chodzicie na basen??? 10.02.06, 14:55
            Chodzę na basen, i zazdroszczę Ci że będziesz na basenie w Mikołajkach.
            Koniecznie skorzystaj, tylko ze zjeżdzalni raczej nie zjeżdzaj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka