Dodaj do ulubionych

do kapuhy_a

10.02.06, 14:27
Czytałam wątek na temat wózków, w którym pisałaś, że zamierzasz kupić wóżek
Tako Natalia. Co prawda nie znam tego wózka, ale 18 kg wagi to samobójstwo !!!

Jeśli nie możesz przeznaczyć dużej kwoty na wózek to może weź pod uwagę
Deltima Focusa. Kosztuje ok. 800 zł. Waży 13-14 kg.
calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_46_70&products_id=3560&osCsid=46f6f6962c3723a393472b6b03e8f391

Ja mam ten wózek i jestem z niego całkiem zadowolona.
Co prawda dokupiłam wypasioną spacerówke jak córka skończyła 1,5 roku ale
Deltima zostawiłam dla drugiego dziecka.

Ewentualnie rozważ zakup używanego wózka - za 800 zł będziesz mogła kupić
prawie każdy który ci się zamarzy smile
Obserwuj wątek
    • kapuhy_a Re: do kapuhy_a 10.02.06, 15:54
      No właśnie ta waga mnie przeraziła...18kg to dużo...dzisiaj na ulicy zaczepiłam
      dziewczynę,która prowadziła breakera ale też nie jest zachwycona...mówiła,że
      jako głęboki jest super ale jak przełoży rączkę to niemal nie ma sily pchać i
      bedzie kupowała nową spacerówkę...wiec breaker odpada...miałam dzisiaj iśc do
      sklepu z wózkami i pojeździc ale mąż nie ma dizisja niestety czasu i musze
      wyprawę przełożyć na kiedy indziej....
      A ten wózek,o którym piszesz ma dwie podstawowe dla mnie wady..po pierwsze
      rączka nie jest przekładana no i nie ma nosidła a mi bedzie potrzebne
      niestety...co prawda brałąm go też pod uwagę...bo podoba mi się jego
      styl...musze po prostu chyba na właśne oczy podotykać pobawić się bo inaczej to
      chyba nie wybiorę a potem poszukać najtańszej oferty danego modelu i już...
    • kapuhy_a Re: do kapuhy_a 10.02.06, 16:17
      Ale deltim voyager już mógłby być po dokupieniu nosidła...dodałam sobie notkę do
      mojej magicznej karteczki,ż którązmierzam się udać do sklepu i będę testować ile
      wlezie a co....pierwszy raz w życiu mogę miec taką przyjemnośc...no i ta waga
      12-14 kilo marzenie big_grin
      choć nie rewelacja big_grin najfajniej by było gdyby producenci wymyślili wózek do
      10kg w rozsądnej cenie big_grin znaczy tej mojej smile bo ponieważ to moje wyczekane
      dziecko musi miec nowy wózek a używane odpadają
      Dzięki za radę smile
      • dollores1 Re: do kapuhy_a 10.02.06, 16:55
        rozumiem
        jak wpadnie mi jeszcze w oko jakiś sensowny wózek to podrzucę do przemyślenia smile

a jesli chodzi o rzeczy z drugiej ręki - ja nie wyobrażałam sobie kupienia
        czegoś używanego dla swojej córki, ale w sprawie wózka zmieniłam po jakimś
        czasie zdanie smile mimo, że cena wózka nie stanowiła ograniczenia
        • kapuhy_a Re: do kapuhy_a 11.02.06, 19:24
          U mnie wózek ma kupić dziadek więc nie mogę mu kazać kupić używanego bo się
          podniewa...a sama nie mam kasy żeby dorzucić do droższego bo tak naprawdę nie
          wiem ile będę potrzebowała pieniędzy dla malutkiej i wolę miec coś w zapasie na
          wszelki wypadek...
          Czekam na propozycje oczywiście wózkowe...w podobnej kwocie...myślę też czy nie
          opłacałoby się ściągnąć z Niemiec wózka,bo mam taką możliwość zakupu ale nie
          znam ich wózkowych cen...i dopóki nie będę wiedziała czego mają szukać to nie
          proszę o sprawdzenie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka