lila_m 14.02.06, 08:28 No i mamy dziś Walentynki, macie jakieś plany na ten dzień Majóweczki? pozdrawiam,Lila Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinik Re: 14.02. - Walentynkowo 14.02.06, 08:44 Hej, ja postanowilam wyjsc dzis wieczorem z mezem. Zorganizowalam nianie dla synka (moja mame ) i powiedzialam dzis rano mezowi, ze chcialabym z nim wyjsc. On uwielbia wieczorem wychodzic, a ja ogolnie nie. Ale dzis mam ochote, bo dawno nigdzie sami nie bylismy. W kinie (to nawet lubie) nie bylam dwa lata. Moze wiec kino (choc jakos nie ma filmu, ktory by mnie zachecil), a moze kolacja? Musze tylko zobaczyc, czy jeszcze gdzies dostaniemy stolik. Jak narazie mam jeden na 18-ta zarezerwowany (pozniej bylo juz wszystko zajete), ale nie wiem, czy maz mi z pracy zdazyc wroci. Ciesze sie na ten wieczor. Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Do Myszy :-) 14.02.06, 08:45 Oj, ty naprawde tajemnicza jestes. Jak mamy zgadnac twoje imie??? Jest ich tyyyyyyyyyyyyyyyle!!!! Ale jak chcesz pozostac anonimowa (choc wizualnie juz nie jestes ) no to zostan Odpowiedz Link Zgłoś
magdacz1 Re: 14.02. - Walentynkowo 14.02.06, 09:08 A mój Walenty jest daleko, więc jak zwykle o 21 będę już leżeć w łóżeczku i oglądać TV. Może w weekend sobie odbijemy ten dzień, zobaczy się. No właśnie ta nasza Mysza to berdzo tajemnicza jest )) Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
anja.t Re: 14.02. - Walentynkowo 14.02.06, 09:11 Witam w walentynkowy dzień Dzis dół trochę jakby płytszy. Planów walentynkowych zadnych - dziecka nie mamy z kim zostawić, mąz późno z pracy przychodzi.... Wczoraj odpadłam na kanapie razem z córeczką po 18 Po wczorajszym hiperdole może być tylko lepiej Mysza, fajnie że ci fajnie poszło wczoraj u gina. Odpowiedz Link Zgłoś
topola4 Re: 14.02. - Walentynkowo 14.02.06, 09:13 A ja dziś prawie cały dzień sama. W zasadzie nie przeszkadza mi to, bo mój mąż pracuje w domu, więc widzimy się bez ograniczeń. Obiecałam sobie, że zrobię wreszcie listę zakupów dla maluszka, o ile z pracy nie będą mnie zadręczać telefonami Przesyłam zimowe całuski Odpowiedz Link Zgłoś
lila_m Re: 14.02. - Walentynkowo 14.02.06, 09:19 My się Walentynkować nie będziemy, wolimy Noc Świętojańską, tym bardziej że baaaardzo miło jeden taki wieczór świętojański wspominamy Niemniej wczoraj przechodząc obok wystawy sklepowej na której była czerwona, seksowna bielizna (jak się czerwono w sklepach zrobiło, tak w ogóle), wyobraziłam sobie siebie w swojej czerwonej bieliźnie. O mało nie dostałam ataku śmiechu - wpinające się w ciało stringi i ledwo dopinający się biustonosz, umm, miodzio ... hihihihihihihi Lila Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjabl79 Re: 14.02. - Walentynkowo 14.02.06, 09:56 Witam serdecznie majowki!!! my Walentynkowy wieczor spedzilismy wczoraj maz mial wolne, o 17 przyjechal po mnie do pracy i zaprosil na kolacje po kolacji juz w domciu dostalam bukiet czerwonych roz i misia (wielkosc 1m) ale slodki, a jaki mieciutki hihi - mezus tez dzisiejszy dzien Sw. Walentego spedzimy na imprezce, nasza przyjaciolka wychodzi za maz, o 1.30 slub a pozniej wesele!!! dlatego wpadlam tylko na chwilke bo zaraz zmykam ulozyc wloski i kupic kwiaty maz wroci z pracy przed samym slubem zatem prasowanie koszuli (czego niecierpie) takze w moich rekach!!! nie mowiac o mojej kreacji, nie mam bladego pojecia co ja zaloze mam do wyboru 3 kreacje, kolezanka ma zajrzec o 11 i pomoc w wyborze ok kochaniutkie, gdybym juz nie zajrzala dzisiaj zycze Wam udanego, niezapomnianego dnia Zakochanych!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
larakrofft Re: 14.02. - Walentynkowo 14.02.06, 10:09 dla mnie dzien jak co dzien ide do pracy na popołudnie wiec pzed 22 bede w domu a od 18 mąż sam w domku. za nami niewiele walentynek i tylko raz je swietowalismy .Zjadam śniadanko i szykuje sie do pracki. Miłego i romantycznego dnia-wieczoru wam zyczę! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Znalazłam chwilke aby się przywitać:) 14.02.06, 11:17 Witajcie dziewczynki Długo mnie nie było, ale powoli zaczynam wracać hihi. Pokoik już pomału wyglada bardzo dziecinnie i niebiańsko:o) Postaram się wkleić kilka zdjęć z roboty a potem ze wspaniałego mam nadzieje zakończenia Jestem troszke zmęczona ale ciesze się, że zdecydowaliśmy się na remont właśnie teraz kiedy mały jest jeszcze taki mały hihi, bo za miesiąc to chyba było by dużo gorzej! Tak więc wszystko napisane idę prasować narazie... Pozdrawiam,Ola Odpowiedz Link Zgłoś
floraservice Re: 14.02. - Walentynkowo 14.02.06, 11:48 Witajcie walentynkowo majóweczki, Dostałam juz wczoraj walentynkowe laurki zrobione przez moje panny, a i mąż pamietał (o dziwo!!!) i wszystkie trzy dostałysmy sliczne serduszka do powieszenia... a dzisiaj pewnie bedzie chwilka czasu na romantyczna kolację, którą przygotuję własnoręcznie. Ale to dopiero jak dzieci zostana odwiezione na kilka dni ferii do moich rodziców. Ja sie z nimi nie wybieram, bo wyjatkowo źle znosze jazde samochodem i potem brzuszysko mnie boli i prawie mdleję... Tez miałam kilka bardzo deprechowatych dni poprzednich (kurka, to niezależne od mojej woli było, płacz i czarny humor), ale dzis juz jest lepiej... i mam nadzieję ten stan utrzymać. Zyczę Wam słoneczka i samych slicznych buziaków w kształcie serduszek.... Odpowiedz Link Zgłoś
floraservice hłe, hłe, hłe... 14.02.06, 11:51 A ja wiem jak Mysza ma na imię... zdradzić Wam? Tylko nie wiem, czy ona sama tego chce... no bo jesli chce pozostac znana tylko pod nickiem... to powiem wam tylko tak na uszko... cichutko... Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_33 Basiu, Ja Ci dam ;-)! 14.02.06, 12:07 Właściwie to nie wiem, skąd wiesz?! Nie pamiętam, że Ci się przedstawiałam z imienia... Hm, wydawało mi się, że jedna z Was wie jak mam na imię - moja przyszła sąsiadeczka, hi, hi... Ujawnię się, ale jeszcze nie teraz, bo nie chcę byście wyrabiały sobie o mnie zdanie na podstawie tego, co prezentuje swoją osobą (choćby w sieci...), a na bazie naszych rozmów i zażyłości na forum Bardzo Was wszystkie lubię, dzięki że jesteście. Ale nie bójcie się - nie ujawniam się nie dlatego, że jestem seks bombą (zdjęcie może być maskowane, nie? ) filmów w stylu "różu", czy politykiem. He, he... W życiu nie chciałabym należeć do tej grupy, zwłaszcza po tym co wyprawiają od wyborów. Tak, tak... Wszystko w swoim czasie, nie Uściski Mysza Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_33 I chciałam dodać... 14.02.06, 12:12 ... że nie mam zamiaru nikogo obrazić, bo aktorki erotyczne też są w życiu potrzebne. To też zawód, który niektórzy muszą, chcą lub lubią wykonywać. Szacunek należy się każdemu i tyle! No, mieszane uczucia mam co do naszych niektórych polityków Pozdrawiam Was Walentynkowo słodkiego, serduszkowego dnia życzę - ja mam dziś imprezę w pracy, więc będę z mężem tam, między innymi dokumentować, znaczy robić zdjęcia. Ale myślę, że może być fajnie. A potem, jeśli będę miała siły i moje brzuszysko (też nie lubię Basiu podróży, bo dokładnie tak samo reaguję) nie będzie zbytnio wytrzęsione i ciążyło. Buziaczki Mysza raz jeszcze Mysza Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_33 Jejku, ale... 14.02.06, 12:15 ... zakręcona jestem. No więc kończę to poprzednie zdanie: A potem, jeśli... może gdzieś z mężem pójdziemy. Hi, hi Odpowiedz Link Zgłoś
floraservice No co mi dasz??? co?? ;-)) 14.02.06, 13:15 Nie przedstawiałas mi się, ale znalazłam takie jedno miejsce gdzie Twoje imie nie jest schowane ). Choc oczywiscie moge sie mylic... ). Ubolewam szczerze, ze nie znalazłam jeszcze Twojej strony internetowej, i sladów publikacji, ale zapewniam Cię, ze nie będę Cie śledzić... Wszystko w swoim czasie, jak sama bedziesz chciała.... ) Odpowiedz Link Zgłoś
o_tuska Re: 14.02. - Walentynkowo 14.02.06, 12:13 Pozdrawiam Ws z pracy ale czadowo jest tak wpasć na kilka godzin. Poczytam Was ja tylko wróce do domu bo zaraz mm spotkanie. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
1979ju Re: 14.02. - Walentynkowo 14.02.06, 13:07 Witajcie, ja też przelotem.. ale chciałam z Wami się przywitać Właśnie wróciłam z zakupów, dogodziłam sobie 2 pączkami ) i biore się za obiad. Na dziś nie przewiduję specjalnych atrakcji, ale kupiłam mężowi ulubioną wode po goleniu i teraz musze ją ładnie zapakować. Na jakieś wyjścia chyba nie mam ochoty. Dziś "przesiadłam" się na szersza kurtkę, ech... jaka wygoda, brzuszek coraz bardziej "przoduje". Wczoraj uszyłam poszewki na pościel dla syneczka. Jestem z siebie dumna ) Pieknie dziewczyny działacie, malowania, sliczne ozdobniki... Myszka, zakręcona, kręcąca kobieto )))) Fajnie, ze gin okazał się kompetentny, mam nadzieję, ze mu się nie odmieni. Pszczółka, czekam na te zdjęcia Dziewczyny, hormony szaleją, goncie te złe humory, myśli, doły... a sio!!! Pozdr, Asia - 28 t.c. Odpowiedz Link Zgłoś
kapuhy_a Re: 14.02. - Walentynkowo 14.02.06, 14:42 hej hej...ja też buziakuję walentynkowo... Dziś temat seksu mam za sobą,bo zaliczyłam wizytę u mojej gin...założyłam bieliznę w serduszka co wywołało ogólne rozbawienie i badanie nie było takie niemiłe... Poza tym deprechę mam już za sobą kiecki na e-bayu mi się sprzedają,więc na kolejną Lenkową atrakcję powoli zaczynam miec pieniądze(już mam na komodę )W pracy za mną tęsknią.Dostałam Walentynkę i drewniane serduszko od dzieciaków. Narazie siedze sama w domu obiadu nie będzie,bo zjadłam bułkę słodką i jest mi niedobrze ale to też pretekst żeby wyczołgac się z domu A mąż?Mąż dzisiaj walczy z autem ubezpiecza przerejestrowywuje i takie tam... Ale mam nadzieję,że wieczorem zabierze mnie chociaz na lody do Galerii,bo tam są takie pyszne mniam...no może tez być jakas grecka sałątka Buziaki walentynkowe i uszy do góry..wiosna coraz bliżej a prymulki tak pachną,że zwariować wiosennie już można Odpowiedz Link Zgłoś
finka11 Re: 14.02. - Walentynkowo 14.02.06, 15:31 Witam po przerwie! Ależ się tu działo, same zdolne kobity na forum, mi też się marzy stworzyć coś własnoręcznie dla dzidzulka, ale totalne beztalencie jestem. Mysza cieszę się, że lekarz ok, ja ciągle nie wiem co zrobić, wyjaśni sie po wizycie w następny piątek. Co do Walentynek to właśnie szykuję pyszny obiadek (barszcz biały, frytki i pieczone udka z sosem czosnkowym), potem jakiś filmik w zaciszu domowym Na więcej nie mam siły bo byłam na 2,5 godzinnym spacerze. Życzę udanego wieczoru ociekającego romantyzmem Odpowiedz Link Zgłoś
kapuhy_a Re: 14.02. - Walentynkowo 14.02.06, 16:49 Kurde u mnie nici z walentynek...Byłam przed chwilką z mężem pozałatwiac autowe sprawy...Ale było mistrasznie niedobrze i wózków nie pojechaliśmy już obejrzeć...teraz wymiotuję i mam gorączkę...kurczę...ale walnetynki... Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: 14.02. - Walentynkowo 14.02.06, 18:14 Oj, biedna Kapuhy_a.... A moj wlasnie wrocil z pracy z piekna, wielka czerwona roza. Synka odwiozlam do rodzicow i idziemy z mezem na kolacje jak za starych czasow, kiedy to jeszcze rodzicami nie bylismy Milego wieczoru! Odpowiedz Link Zgłoś
k_maja Re: 14.02. - Walentynkowo 14.02.06, 18:56 cześć Dziewczynki! Ja właśnie skończyłam parogodzinne walentynkowe ploty z przyjaciółką, teraz robię mężowi walentynkę . Upiekłam tartaletki z serduszkiem, a na kolacje idziemy jutro, bo dziś mąż pracuje do 20, poza tym unikniemy walentynkwoych "korków" w knajpach. Jeszcze prezencik zapakuję i czekam, co tam on wymyśli miłego Trzymajcie się cieplutko, kasia Odpowiedz Link Zgłoś
floraservice Re: Walentynkowo 14.02.06, 19:10 Mobilizujecie mnie do działania... choc mi sie wcale nie chce myslec o walentynkach, bo jakas taka ciężka jestem, to jednak wysłalam męża po strategiczne zakupy i w drodze powrotnej do domu ma kupic wszystko co na nasza ulubioną kolację romantyczna jest potrzebne... Bedzie smazony sekret mnicha z zurawinową konfiturka i jakas lekka sałatka. Do tego kropla białego wina... A dzieci u babci... hmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
kapuhy_a Re: 14.02. - Walentynkowo 14.02.06, 19:09 dostałam walentynkę...a właściwie my dostałyśmy znaczy ja i Lenka...polizaku i jaju niespodziance....łasuch jestem nie ma to tamto...hehe narazie jeszcze mogę zjeśc zanas obie ale za rok to oj nie dopcham się...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
magdacz1 Re: 14.02. - Walentynkowo 14.02.06, 19:30 A ja dostałam walentynke od mojego synka, robił ją w przedszkolu, a jak ładnie napisał "dla mamy", potem kupiliśmy sobie ciastka w kształcie serduszka, i tyle. Mąż, jako że daleko, przysłał tylko bardzo kochanego sms`a i cóż na uczczenie poczekamy do weekendu. Cieszę się że humorek dopisuje wszystkim (no z małymi wyjątkami), bo rzeczywiście wiosna coraz bliżej. Uściski dla wszystkich Magda Odpowiedz Link Zgłoś