Dodaj do ulubionych

jak u was z celulitem?

18.02.06, 18:21
pojawił się czy raczej nie..ja własnie wczoraj zauważyłam na tyłku i biodrach
trochee..mam nadzieje że jak schudne to zniknie..ale koszmar..pozdrowionka..
Obserwuj wątek
    • k_maja Re: jak u was z celulitem? 18.02.06, 21:36
      u mnie nie troche, ale mega dużo sad bleee, patrzeć nie mogę...
      kasia
      • kapuhy_a Re: jak u was z celulitem? 18.02.06, 22:45
        ja nadal odnotowuje brak tego cudnego zjawiska..tyle że ja to chuda jestem a do
        100cm dobiję może pod koniec ciązy...A kremy nie pomogą?
    • karolcia86 Re: jak u was z celulitem? 18.02.06, 23:19
      Ja na swój tyłek nie mogę patrzeć, bo mnie obrzydzasad(( A dużo przytyłam w
      normie! Latem to ja się w stroju raczej nie pokażęsad
    • nikasob Re: jak u was z celulitem? 19.02.06, 08:29
      A ja się nie przejmujęsmile Miałam długo przed ciążą i pewnie się już nigdy nie
      pozbędę, widać taka uroda, bo miałam go nawet jak ważyłam 20 kg mniej niż
      teraz... Teraz zajmuje mnie walka z ewentualnymi rozstępami, a po urodzeniu
      wypowiem wojnę zbędnym kilogramomsmile
      • kropek47 Re: jak u was z celulitem? 19.02.06, 20:42
        Tez mialam przed ciaza, teraz mam no i trudno. Bede z nim walczyc jak sie Kajtek
        pojawi.
        Ale ostatnio zobaczylam sie na zdjeciach i musze powiedziec ze sporo przytylam -
        rece, uda, lydki no i na twarzy widac crying((.
        Niby sie tym nie przejmuje ale gdzies tam to we mnie siedzi a przytylam juz z
        20kg - od kilku dni nie staje na wadze aby sie nie przerazic.
        • aniak-i Re: nie poddawac sie!!!! 20.02.06, 07:39
          dziewczyny nie odkładajcie tego bo bedzie zle!!!!
          nie od jutra tylko juz, chocby na mała skale i srednio regularnie ale zawsze.
          sama wiem jak to jest u mnie z systematycznoscia.
          Kupcie sobie takie rekawice do szorowania , ale nie moczcie jej- na sucho ,
          najlepiej po kapieli, lub przed jak kto woli -ponacierac sie jak na nogach to do
          góry zawsze w kierunku do serca. potem jakis kremik i pomasowac- naprawde dobrze
          robi.
          mi bardzo pomogło, to zwieksza ukrwienie i ujedrniasmilesmile gdyby nie to to nie wiem
          jak bym teraz wygladała!
          pozdrawiam
    • kasia2705 Re: jak u was z celulitem? 20.02.06, 10:28
      Jest, niestety. Ustrojstwo straszne ale wybralam poki co prewencje rozstepow.
      Walka z cellulitisem zajme sie po porodzie.
    • pszczolka2 Re: jak u was z celulitem? 20.02.06, 10:41
      Jak do tej pory mam spokój z celulitem i z rozstępami - oby tak dalejsmile))

ps: zawsze smarowałam się balsamem ujędrniającym. Jak zaszłam w ciąże używałam
      go do końca 6-mc wszędzie a od 7-mc używam balsamu firmy Ziaja "ZiAJkA" Krem
      Przeciw Rozstępom (mamma mia). Tylko na brzuch i piersi a balsam ujędrniający
      na reszte ciała nadalsmile

Pozdrawiam,Ola
    • kkatie Re: jak u was z celulitem? 20.02.06, 10:42
      mam, okropny. zostal mi po pierwszej ciazy. teraz, po porodzie to juz sie ostro
      za niego wezme wink)
    • apple_pie_76 Re: jak u was z celulitem? 20.02.06, 11:26
      niestety gnojstwo jest!!! Mimo hektolitrów wody mineralnej i w miarę dobrego
      odżywiania. Niestety zero sportu. Przy tej pogodzie nawet spacerować się nie
      chce. Uda mi się pokryły tym g...nem.
      Ale pocieszam sie, że po urodzeniu mi zejdzie.
      Natomiast fajnie, że z biustu rozstępy zaczęły znikać. Może to moje wrażenie
      ale tak mi sie wydaje. Smaruję tą Mustellą obrzydliwą i chyba zaczęło działać.
      Nie widzę, żeby zbielały a czerwonych śladów brak,stąd wrażenie, że zniknęły wink
      • aga.kotek Re: jak u was z celulitem? 20.02.06, 11:39
        apple_pie_76 ...jaką mustellą?co to jest..krem jakiś?napisz prosze to ja zaczne
        tez uzywać na te rozstępy profilaktycznie..jeszcze ich nie mam ale na wszelki
        wypadek wole zapobiec..pozdrawiam aga..gg4914912
        • kkatie mustela 20.02.06, 11:47
          krem na rozstepy, dosc drogi (nie pamietam, ale chyba kolo 100zl). ja uzywalam
          profilaktycznie w pierwszej ciazy, ale teraz nie uzywam zupelnie nic i na razie
          nie mam rozstepow. moze mnie omina smile
          • katarzynazi Re: mustela 20.02.06, 12:30
            Ja sie smaruje w hurtowych ilosciach oliwką johnsona. Jeszcze nie zauważyłam
            rozstępów, może się nie pojawią. Mam za to strasznie sucha skóre, wręcz
            pergaminową.
            Jakby co to mój nr gg 1202668
    • agus-ka Re: jak u was z celulitem? 20.02.06, 13:01
      Hej, ja póki co nie zarejestrowałam ani celulitu ani rozstępów. Dosć mało
      przytyłam, bo tylko 6,5 kg do 27 tyg, ale brzuszek jest spory. Przed ciażą
      smarowałam się kremem avonu przeciw celulitisowi, ale wiem, że coś tam w sobie
      ma czego nie powinny używac ciężarne, więc przerzuciłam się na balsam
      nawilżający (avon) lub ujędrniający (AA) w zalezności od tego na o mam ochotesmile
      • kapuhy_a Re: jak u was z celulitem? 20.02.06, 14:56
        Ja używam wyłącznie kosmetyków dla dzieci...tłustej oliwki na brzuch i piersi
        łągodniejszego specyfiku na reszta ciała...i odnotowuję nadal brak rozstępów i
        cellulitu(słyszałam że jego występowanie jest dziedziczne).W ostatnim tygodniu
        przybyło mi w pasie 5cm...czyli przekroczyłam 80cm...wagowo ani grama do przodu
        od ostatnich pomiarów...w sobotę jadę po pierwsze ciuszki ciążowe.Już sie nie
        mogę doczekać..wreszcie coś dla mnie nie dla dzieckasmilenormalnie robię się
        zazdrosna big_grin
        Dobija mnie tylko niemoc przypielęgnacji paznokci u nóg...chyba będę zmuszona
        iśc do kosmetyczki ze stopami...tyle,że się potwornie wstydzę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka