aga.kotek 18.02.06, 18:21 pojawił się czy raczej nie..ja własnie wczoraj zauważyłam na tyłku i biodrach trochee..mam nadzieje że jak schudne to zniknie..ale koszmar..pozdrowionka.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k_maja Re: jak u was z celulitem? 18.02.06, 21:36 u mnie nie troche, ale mega dużo bleee, patrzeć nie mogę... kasia Odpowiedz Link Zgłoś
kapuhy_a Re: jak u was z celulitem? 18.02.06, 22:45 ja nadal odnotowuje brak tego cudnego zjawiska..tyle że ja to chuda jestem a do 100cm dobiję może pod koniec ciązy...A kremy nie pomogą? Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia86 Re: jak u was z celulitem? 18.02.06, 23:19 Ja na swój tyłek nie mogę patrzeć, bo mnie obrzydza(( A dużo przytyłam w normie! Latem to ja się w stroju raczej nie pokażę Odpowiedz Link Zgłoś
nikasob Re: jak u was z celulitem? 19.02.06, 08:29 A ja się nie przejmuję Miałam długo przed ciążą i pewnie się już nigdy nie pozbędę, widać taka uroda, bo miałam go nawet jak ważyłam 20 kg mniej niż teraz... Teraz zajmuje mnie walka z ewentualnymi rozstępami, a po urodzeniu wypowiem wojnę zbędnym kilogramom Odpowiedz Link Zgłoś
kropek47 Re: jak u was z celulitem? 19.02.06, 20:42 Tez mialam przed ciaza, teraz mam no i trudno. Bede z nim walczyc jak sie Kajtek pojawi. Ale ostatnio zobaczylam sie na zdjeciach i musze powiedziec ze sporo przytylam - rece, uda, lydki no i na twarzy widac ((. Niby sie tym nie przejmuje ale gdzies tam to we mnie siedzi a przytylam juz z 20kg - od kilku dni nie staje na wadze aby sie nie przerazic. Odpowiedz Link Zgłoś
aniak-i Re: nie poddawac sie!!!! 20.02.06, 07:39 dziewczyny nie odkładajcie tego bo bedzie zle!!!! nie od jutra tylko juz, chocby na mała skale i srednio regularnie ale zawsze. sama wiem jak to jest u mnie z systematycznoscia. Kupcie sobie takie rekawice do szorowania , ale nie moczcie jej- na sucho , najlepiej po kapieli, lub przed jak kto woli -ponacierac sie jak na nogach to do góry zawsze w kierunku do serca. potem jakis kremik i pomasowac- naprawde dobrze robi. mi bardzo pomogło, to zwieksza ukrwienie i ujedrnia gdyby nie to to nie wiem jak bym teraz wygladała! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2705 Re: jak u was z celulitem? 20.02.06, 10:28 Jest, niestety. Ustrojstwo straszne ale wybralam poki co prewencje rozstepow. Walka z cellulitisem zajme sie po porodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Re: jak u was z celulitem? 20.02.06, 10:41 Jak do tej pory mam spokój z celulitem i z rozstępami - oby tak dalej)) ps: zawsze smarowałam się balsamem ujędrniającym. Jak zaszłam w ciąże używałam go do końca 6-mc wszędzie a od 7-mc używam balsamu firmy Ziaja "ZiAJkA" Krem Przeciw Rozstępom (mamma mia). Tylko na brzuch i piersi a balsam ujędrniający na reszte ciała nadal Pozdrawiam,Ola Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: jak u was z celulitem? 20.02.06, 10:42 mam, okropny. zostal mi po pierwszej ciazy. teraz, po porodzie to juz sie ostro za niego wezme ) Odpowiedz Link Zgłoś
apple_pie_76 Re: jak u was z celulitem? 20.02.06, 11:26 niestety gnojstwo jest!!! Mimo hektolitrów wody mineralnej i w miarę dobrego odżywiania. Niestety zero sportu. Przy tej pogodzie nawet spacerować się nie chce. Uda mi się pokryły tym g...nem. Ale pocieszam sie, że po urodzeniu mi zejdzie. Natomiast fajnie, że z biustu rozstępy zaczęły znikać. Może to moje wrażenie ale tak mi sie wydaje. Smaruję tą Mustellą obrzydliwą i chyba zaczęło działać. Nie widzę, żeby zbielały a czerwonych śladów brak,stąd wrażenie, że zniknęły Odpowiedz Link Zgłoś
aga.kotek Re: jak u was z celulitem? 20.02.06, 11:39 apple_pie_76 ...jaką mustellą?co to jest..krem jakiś?napisz prosze to ja zaczne tez uzywać na te rozstępy profilaktycznie..jeszcze ich nie mam ale na wszelki wypadek wole zapobiec..pozdrawiam aga..gg4914912 Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie mustela 20.02.06, 11:47 krem na rozstepy, dosc drogi (nie pamietam, ale chyba kolo 100zl). ja uzywalam profilaktycznie w pierwszej ciazy, ale teraz nie uzywam zupelnie nic i na razie nie mam rozstepow. moze mnie omina Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynazi Re: mustela 20.02.06, 12:30 Ja sie smaruje w hurtowych ilosciach oliwką johnsona. Jeszcze nie zauważyłam rozstępów, może się nie pojawią. Mam za to strasznie sucha skóre, wręcz pergaminową. Jakby co to mój nr gg 1202668 Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: jak u was z celulitem? 20.02.06, 13:01 Hej, ja póki co nie zarejestrowałam ani celulitu ani rozstępów. Dosć mało przytyłam, bo tylko 6,5 kg do 27 tyg, ale brzuszek jest spory. Przed ciażą smarowałam się kremem avonu przeciw celulitisowi, ale wiem, że coś tam w sobie ma czego nie powinny używac ciężarne, więc przerzuciłam się na balsam nawilżający (avon) lub ujędrniający (AA) w zalezności od tego na o mam ochote Odpowiedz Link Zgłoś
kapuhy_a Re: jak u was z celulitem? 20.02.06, 14:56 Ja używam wyłącznie kosmetyków dla dzieci...tłustej oliwki na brzuch i piersi łągodniejszego specyfiku na reszta ciała...i odnotowuję nadal brak rozstępów i cellulitu(słyszałam że jego występowanie jest dziedziczne).W ostatnim tygodniu przybyło mi w pasie 5cm...czyli przekroczyłam 80cm...wagowo ani grama do przodu od ostatnich pomiarów...w sobotę jadę po pierwsze ciuszki ciążowe.Już sie nie mogę doczekać..wreszcie coś dla mnie nie dla dzieckanormalnie robię się zazdrosna Dobija mnie tylko niemoc przypielęgnacji paznokci u nóg...chyba będę zmuszona iśc do kosmetyczki ze stopami...tyle,że się potwornie wstydzę... Odpowiedz Link Zgłoś