Dodaj do ulubionych

jak myslicie- fajny będzie???

10.03.06, 13:14
www.naszedzieci.pl/product_info.php?cPath=16&products_id=631&osCsid=86a35b89f50e7bc9989d06cc0295d72d
Obserwuj wątek
    • pati775 Re: jak myslicie- fajny będzie??? 10.03.06, 13:16
      mi sie podoba i z opisu produktu wynika ze calkiem funkcjonalny i duzo opcji ma
      tylko nie lubie bordo ale to juz moj problem smile))
      Bedzie Macius Krol w nowej bryce jak sie patrzy

sciskam mocno
      • smeagoul Re: jak myslicie- fajny będzie??? 10.03.06, 13:28
        jeszcze tego oglądałam w sklepie. kosztował 399zł- super amortyzowny-prawie jak
        by był na paskach!!!rozkłada się do pozycji lezącej, wazy 8 z czymś, ma fajne
        koła- wcale nie takie malutkie jak wyglądają na zdjęciu no i ma regulowany
        podnóżek i nóżki małemu nie będą zwisały.Czytałam też o nim wiele pozytywnych
        opinii- ten graco nie ma wogóle regulacji podnóżka własnie odpisali mi ze sklepu
        internetowegosad
        • smeagoul zapomniałam wyżej o linku 10.03.06, 13:35
          photos.allegro.pl/photos/oryginal/90/9065/906581/90658134_4
          • qbolina Re: zapomniałam wyżej o linku 10.03.06, 18:13
            bardzo mi sie podoba Aniu!!!!!! smile
    • gdanszczanka2 Re: jak myslicie- fajny będzie??? 10.03.06, 13:16
      Moim zdaniem super!!!

Pozdrawiamy
      Iza i Mikołaj
    • smeagoul Kochaniutkie juz nie zbierajcie-PROSZĘ 10.03.06, 13:17
      ten wózeczek jest spoko- ma amortyzacje i jest lekki a to co mamy i co już
      wpłaciłyście w zupełności wystarczy. Jeszcze raz Wam Dziękuję- Ania
      • kika_kika Re: Kochaniutkie juz nie zbierajcie-PROSZĘ 10.03.06, 13:39
        Aniu, jużw tej chwili mam na koncie ok. 170zł a nie wszystkie pieniązki jeszcze
        wpłynęły. Możesz bardziej zaszaleć smile)) pomyśl żeby wózio miał oparcie
        regulowane - ale nie na pasku - bo to mordęga, regulowany podnózek, pałąk no i
        osłonke na nózki i najlepiej jeszcze folię smile
        A widziałaś może jane carere?? smile kosztuje ok 550zł smile w sam raz chyba wink
        • smeagoul pierwsze słysze- daj kika namiar na ten wozek 10.03.06, 14:31
          • kika_kika Re: pierwsze słysze- daj kika namiar na ten wozek 10.03.06, 14:38
            calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_31_287&products_id=4887
            kwestia pałąka i okrycia na nózki.... pałąk wiem, że pasuje taki uniwersalny
            który można dokupić.

no ale to parasolka.... nie wiem czy szukasz parasolki czy składanego na
            plasko....
            • smeagoul Re: pierwsze słysze- daj kika namiar na ten wozek 10.03.06, 14:40
              tak tyle że to parasolka a ja jakoś nie mam do nich przekonania- chyba zostanę
              przy graco lub któryms z baby dreams- więc po raz kolejny prosze o nie wpłacanie
              pieniążków- na wózek już mamysmile a nie chcę być posądzona, że te pieniązki
              wydałam na jeszcze inne cele.
            • zuzia81 Re: pierwsze słysze- daj kika namiar na ten wozek 10.03.06, 15:09
              kika a jest cos takiego jak palak uniwersalny do wozka???my kupilismy speediego-
              wozio jest super tylko wkurza mnie to ze nie ma wlasnie palaka!!!!jak bys
              znalazla to daj mi koniecznie namiary gdzie mozna kupic!please!!!!!!!bedziemy
              wdzieczne ja i haneczka(uwielbia sie czegos zlapac jak siedzi i wtedy
              przeszczesliwa oglada swiat)
              • kika_kika Re: pierwsze słysze- daj kika namiar na ten wozek 10.03.06, 15:12
                allegro.pl/item91300050_nowy_palak_do_wozka_okazja_bcm.html
                tak to wygląda.
                W sklepach z wózkami można dostać - tak samo jak folie i osłonki na nogi i
                kółka.... ot częśc zamienna smile
                • zuzia81 Re: pierwsze słysze- daj kika namiar na ten wozek 10.03.06, 21:10
                  dzieki kika!dzwonilam do calineczki i tam tez maja te palaki tyle ze zaden nie
                  pasuje do speediegosad taki urok tego wozka.bedziemy musialy do tego przywyknac!
              • ninjo Re: pierwsze słysze- daj kika namiar na ten wozek 10.03.06, 15:56
                Zuzia, ja tez chcialabym kupic speediego i mam dylemat. Tez nie tylko kwestia
                palaka, ale nachylenia siedziska. Ono jest przechylone do tylu. No i jeszcze
                jest oparcie na pasku, nie odchyla sie na plasko. Co Ty o tym myslisz? Czy
                Twoja mala akceptuje takie siedzenie przechylone do tylu?
                bede wdzieczna za info
                • kika_kika Re: pierwsze słysze- daj kika namiar na ten wozek 10.03.06, 19:53
                  my mamy xlandera i maks tego nienawidzi uncertain
                • zuzia81 speedi sx 10.03.06, 21:08
                  juz ci wszystko tlumacze.wydaje mi sie ze te opowiesci o nachyleniu siedziska
                  sa b.mocno przeszadzone.to ze sie nie rozklada zupelnie na plasko to akurat jak
                  dla mnie b.dobrze i wydaje mi sie ze maluchy tez tak wola.to jest pozycja
                  doslownie umiesiona na kilka cm. mniej wiecej tak jak zalecano unoszenie
                  maluchom materacykow w lozeczku.hania do dzis tak spi i nie potrafi spac na
                  zupelnie plasko.w bebecarze tez nigdy nie klade jej na plasko bo sie
                  awanturuje.jesli chodzi o pozycje do siedzenia to nie mam ztym problemu-udalo
                  mi sie zrobic tak zeby oparcie bylo w pozycji normalnie siedzacej-kwetia
                  mocniejszego sciagniecia tego paska.ja blokuje hamulec i jedna reka "sadzam"
                  oparcie sciagajac pasek a druga dociskam ten zacisk.a czytalam na forum zakupy
                  ze dziewczyny znalazly tez inny patent na to oparcie-kupuja rzep albo inny
                  pasek i mocuja tak ze oparcie trzyma sie na tym pasku(jest ok bo tak tez
                  probowalam).a poza tym wozek jest naprawde superancki i swietnie sie prowadzi-
                  bebecar takze ale jego prowadzenie wymaga jednak wiekszej sily).musisz tylko
                  wziasc pod uwage to ze jest to dosc odkryta spacerowka-wydaje mi sie ze jeszcze
                  troche teraz na nia za zimno a nasze maluchy za male.ale na wiosne i lato
                  bedzie w sam raz a na przyszla zime i tak pewnie czesto bezdiemy pchaly puste
                  wozki i pilnowaly drepczacych maluchow smile na razie czekam z utesknieniem na
                  cieplejsze dni i bedziemy testowac go w terenie.jakby cos to pytaj!!!
                  • ninjo Re: speedi sx 10.03.06, 21:52
                    zuzia81 i kika! Dzieki za info
                    musze znowu sie przejechac do sklepu i tym razem powsadzac Natalke w rozne
                    wozki i posluchac, co ona o tym mysli smile
    • patoga Re: jak myslicie- fajny będzie??? 10.03.06, 13:19
      Wózeczek jest fajny. Taki sam ma moja koleżanka tylko widze że ten ma lepsze koła.
      Ja też kupuje Graco ale chcę lżejszy bo moja klusia to ciężarowiec smile
      Mam nadzieje że Maciusiowi się spodoba!
      • tjoanna Re: jak myslicie- fajny będzie??? 10.03.06, 22:13
        Jeśli chodzi o graco to zdecydowanie odradzam!
        Miałam bardzo podobny (graco ultima) i to siedzisko po jakimś czasie się rozłazi, no nie umiem tego opisać, ale ono nie jest usztywniane i po jakimś czasie zaczyna się zapadać i staje się po prostu niewygodne!
        Zawsze sprawdzaj, czy siedzisko jest usztywniane, czy tylko naciągnięte.
        Pozdrawiam!
        • kika_kika Sprzedam... 10.03.06, 22:21
          Pewnie widziałyście na allegro - w moich aukcjach - jak sprzedawałam cegiełki
          na wózio.... sprzedaję inglesinkę max. Jest rewelka - ma wszystkie cechy
          doskonałego wózka ale... nie dla mnie sad wolę jednak sportowy design, kupiłam
          ją tydzień temu, dla wrześniówek cena: 650 smile jak są chętne - zapraszam na
          priv: katarzynawis@poczta.onet.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka