kapuhy_a 16.03.06, 13:18 Skąd wiem?właśnie przed chwilką to zauważyłam...MAm na parapecie kwiatka,który kwitnie zawsze jak zbliża się wiosna....i patrzę a on ma dwa bialutkie pączki...no dziewczynki kurtki wiosenne na balkon i wietrzymy z moli Cmoki spadam myć głowę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneczkasw Re: Dziewczyny IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!1 16.03.06, 14:07 Witam, Obyś Aga miała rację. U mnie zaczął właśnie padać deszcz. Wychodziłam na zakupy, bo lodówka zaczyna świecić pustką, ale... pójdę później może przestanie padać. Bardzo bym chciała już wiosnę, bo kurtka zimowa zaczyna być przyciasnawa)). Pozdrawiam Majówki Anna Odpowiedz Link Zgłoś
ab76 Re: Dziewczyny IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!1 16.03.06, 14:57 oj tak!!! chcemy wiosny!! wiosny!! wiosenki!!! cieplutkie, wiosenne pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
k_maja Re: Dziewczyny IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!1 16.03.06, 16:09 a u mnie sypie śnieg... Odpowiedz Link Zgłoś
aniak-i Re: Dziewczyny IDZIE WIOSNA!!!!!!!!!1 16.03.06, 16:22 no u mnie własnie tez i to od rana. ale co tam IDZIE WIOSNA!!!!!! jak sobie to wszystkie wyobrazimy to w koncu przyjdzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś