romilka 18.03.06, 08:43 W tym wątku mozna wpisywac propozycje zmian jakie chciałybyscie zrobic na form. Moze cos dodac,cos wyrzucic?? Bedziemy z Ewucha zmieniac i moze bedzie sie tutaj cos działo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolo09 Re: ```````` * ZMIANY NA FORUM * `````````` 18.03.06, 22:12 no nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!! zaczelabym od wyrzucenia "ciazwych watkow" co do reszty to pomysle i sie odezwe Odpowiedz Link Zgłoś
ewucha28 Re: ```````` * ZMIANY NA FORUM * `````````` 19.03.06, 10:16 chodzi o nagłowki i linki ciązowe??? tego chyba nie mozemy robić,albo jeszcze nie wiem jak to sie robi.Wątków ciążowych chyba nie bedziemy kasowac,same porzejda do archiwum jak bedzie większty ruch na forum,szkoda byłoby kasowac taką pamiątke. Odpowiedz Link Zgłoś
romilka Re: ```````` * ZMIANY NA FORUM * `````````` 19.03.06, 15:31 Ewuch no jasne ze te linki o ciazy z gory mozna by wyrzucic,wlasnie tylko jak hmmm jestem za Odpowiedz Link Zgłoś
ewucha28 Re: ```````` * ZMIANY NA FORUM * `````````` 19.03.06, 15:49 romilko chyba nie mamy takich uprawnień,są moderatorzy od wszystkiego i tacy którzy mogą działać przy wątkach i my jesteśmy te drugie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzieckomama Re: ```````` * ZMIANY NA FORUM * `````````` 19.03.06, 16:03 dzięi dziewczyny ze pomagacie mi u mnei z czasem bardzo kiepściutko Odpowiedz Link Zgłoś
romilka Re: ```````` * ZMIANY NA FORUM * `````````` 19.03.06, 22:17 Szkoda ze nie mozemy zmieniac nic na gorze wielka szkoda!!Bo trzeba cos uaktualnic!! Odpowiedz Link Zgłoś
oliwe Re: ```````` * ZMIANY NA FORUM * `````````` 03.05.06, 23:58 Chyba ja też niestety zawitam z powrotem bo na zamknietym terror, porządki, czystki. Dobrze że wreszcie współadninów moderatorka wyznaczyła. Trudno jednak będzie wskrzesić to forum. Chyba, że tamtejsze porządki wymiotą i inne dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
olga06 Re: ```````` * ZMIANY NA FORUM * `````````` 04.05.06, 15:40 ja również zgłaszam chęć współpracy ) Odpowiedz Link Zgłoś
oliwe Re: ```````` * ZMIANY NA FORUM * `````````` 04.05.06, 19:45 Szkoda, że założyciel nie dał dziewczynom uprawnień założyciela zeby mogły tez górę zmieniać skoro sama nie ma czasu. Najlepiej byłoby nowe założyć i spokój ale już za wiele by było, dzieci z czerwca i lipca 2005, zamkniete mamy-czerwiec 2005 i to. To przynajmniej z ciążowego sentymentu mogłoby trwać ale edzieckomama jakaś samolubna. Odpowiedz Link Zgłoś
romilka Re: ```````` * ZMIANY NA FORUM * `````````` 09.05.06, 18:57 Trzeba namawiac te dziewczyny ktore wczesniej tu pisalay zeby zagladaly rowniez tutaj ciezo bedzie ale sa szanse Odpowiedz Link Zgłoś
oliwe Re: ```````` * ZMIANY NA FORUM * `````````` 09.05.06, 19:36 Jak magdzie_pm nie znudzą się porządki i jak to nazwała "rządy twardej ręki" to niebawem będzie nas pełno. Ciągle jestem zbulwersowana, bo to bezczelność. Jak jej się chce rządzić to niech sobie otworzy forum na temat, który zainteresuje wiele osób i niech dba o to by je rozruszać. A nie otwiera w potrzebie chwili forum, na które od razu przenosi się gro osób współtworzących poprzednie i uważa je za swoje. Sprawdziłam i na jednym i nawet potem na drugim jej aktywność była mizerna. Odpowiedz Link Zgłoś