Dodaj do ulubionych

```````` * ZMIANY NA FORUM * ``````````

18.03.06, 08:43
W tym wątku mozna wpisywac propozycje zmian jakie chciałybyscie zrobic na
form.
Moze cos dodac,cos wyrzucic??
Bedziemy z Ewucha zmieniac i moze bedzie sie tutaj cos działo wink
Obserwuj wątek
    • lolo09 Re: ```````` * ZMIANY NA FORUM * `````````` 18.03.06, 22:12
      no nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zaczelabym od wyrzucenia "ciazwych watkow" smile
      co do reszty to pomysle i sie odezwe smile
      • ewucha28 Re: ```````` * ZMIANY NA FORUM * `````````` 19.03.06, 10:16
        chodzi o nagłowki i linki ciązowe??? tego chyba nie mozemy robić,albo jeszcze
        nie wiem jak to sie robi.Wątków ciążowych chyba nie bedziemy kasowac,same
        porzejda do archiwum jak bedzie większty ruch na forum,szkoda byłoby kasowac
        taką pamiątke.
        • romilka Re: ```````` * ZMIANY NA FORUM * `````````` 19.03.06, 15:31
          Ewuch no jasne ze te linki o ciazy z gory mozna by wyrzucic,wlasnie tylko jak
          hmmm
          jestem za
          • ewucha28 Re: ```````` * ZMIANY NA FORUM * `````````` 19.03.06, 15:49
            romilko chyba nie mamy takich uprawnień,są moderatorzy od wszystkiego i tacy
            którzy mogą działać przy wątkach i my jesteśmy te drugie wink)))
            • edzieckomama Re: ```````` * ZMIANY NA FORUM * `````````` 19.03.06, 16:03

dzięi dziewczyny ze pomagacie mismile u mnei z czasem bardzo kiepściutkosmile
              • romilka Re: ```````` * ZMIANY NA FORUM * `````````` 19.03.06, 22:17
                Szkoda ze nie mozemy zmieniac nic na gorze sad
                wielka szkoda!!Bo trzeba cos uaktualnic!!
    • oliwe Re: ```````` * ZMIANY NA FORUM * `````````` 03.05.06, 23:58
      Chyba ja też niestety zawitam z powrotem bo na zamknietym terror, porządki,
      czystki. Dobrze że wreszcie współadninów moderatorka wyznaczyła. Trudno jednak
      będzie wskrzesić to forum. Chyba, że tamtejsze porządki wymiotą i inne
      dziewczyny.
      • olga06 Re: ```````` * ZMIANY NA FORUM * `````````` 04.05.06, 15:40
        ja również zgłaszam chęć współpracy smile)
        • oliwe Re: ```````` * ZMIANY NA FORUM * `````````` 04.05.06, 19:45
          Szkoda, że założyciel nie dał dziewczynom uprawnień założyciela zeby mogły tez
          górę zmieniać skoro sama nie ma czasu.
          Najlepiej byłoby nowe założyć i spokój ale już za wiele by było, dzieci z
          czerwca i lipca 2005, zamkniete mamy-czerwiec 2005 i to. To przynajmniej z
          ciążowego sentymentu mogłoby trwać ale edzieckomama jakaś samolubna.
          • romilka Re: ```````` * ZMIANY NA FORUM * `````````` 09.05.06, 18:57
            Trzeba namawiac te dziewczyny ktore wczesniej tu pisalay zeby zagladaly rowniez
            tutaj

ciezo bedzie ale sa szanse wink
            • oliwe Re: ```````` * ZMIANY NA FORUM * `````````` 09.05.06, 19:36
              Jak magdzie_pm nie znudzą się porządki i jak to nazwała "rządy twardej ręki" to
              niebawem będzie nas pełno. Ciągle jestem zbulwersowana, bo to bezczelność. Jak
              jej się chce rządzić to niech sobie otworzy forum na temat, który zainteresuje
              wiele osób i niech dba o to by je rozruszać. A nie otwiera w potrzebie chwili
              forum, na które od razu przenosi się gro osób współtworzących poprzednie i
              uważa je za swoje. Sprawdziłam i na jednym i nawet potem na drugim jej
              aktywność była mizerna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka