magalik 03.04.06, 09:08 dziewczyny, czy macie jakies doswiadczenia z nosidelkami? Planujemu na wiosne polazic po gorach i przydaloby sie takowe, ale nie wiem jakie lepsze - na plecy, na brzuch? usztywniane? jakiej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sani14 Re: nosidelko 03.04.06, 09:15 my mamy takię miękkie i raczej nie nadaje się na wypad w góry ale wiem że znajomi na takie wędrówki mieli nosidełko kupione w sklepie z akcesoriami "górskimi", miało stelaż jak plecak i bardzo je chwalili ale nie pamiętam jakiej firmy popytaj w dobrych sklepach turystycznych bo w dziecięcych takich profesjonalnych nosidełek nie znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
miodzio_k Re: nosidelko 03.04.06, 10:46 my jedziemy do czech w góry na początku maja. Tez szukam nosidełka dla Orzeszka. Tak więc podbijam. Z tym ze my jedziemy do skalnych miast ekipą i nie kupujemy takiego specjalnego górskiego tylko takie typu red castle. Tam nie ma wspinaczki tylko spacer wsród skał. byłam juz tam wiele razy i wiem ze bedzie sie nadawało. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka84 Re: nosidelko 03.04.06, 13:34 my mamy takie, ktore zaklada sie na brzuch i dzieckomoze byc tylem lub przodem. na plecy bym sie nie odwazyla..... musze miec na oku mojego malego wiercipiete sprawuje sie swietnie! Odpowiedz Link Zgłoś
magalik Re: nosidelko 03.04.06, 13:47 Paulinka, napisz mi prosze jakiej firmy masz to nosidelko i czy bez specjalnego stelaza da sie wytrzymac z Maluchem na brzuchu tak z 1 godzinke. Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: nosidelko 03.04.06, 21:20 dziewczyny temat nosidelka byl juz pare razy poruszany tutaj macie link mozna sobie poczytac co i jak: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25239&w=37970079&a=37974301 Mu juz jakis czas korzystamy z baby bjorna i nadal wraz z mezem jestesmy zachwyceni, a co najwazniejsze mala tez. Wczoraj przy tej pieknej pogodzie dwie godziny nosilam mala n dworzu i bylo ok, nic mnie nie bolalo, mala szczesliwa ze wszystko dokladnie widii, takze ja nadal polecam baby bjorna bo jest naprawde super. Odpowiedz Link Zgłoś
magalik Re: nosidelko 03.04.06, 21:23 o, dzieki, jakos ten watek przegapilam bo go nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś